torsdag 12 januari 2012

Psykologbesök..

Idag var jag hos psykologen. Jag var lite orolig idag, kändes jobbigt att gå dit. Jag var tvungen att ringa mamma i väntrummet idag, för att få något annat att tänka på medans jag satt och väntade. Det brukar alltid gå över när jag kommer in till psykologen men idag gjorde det inte det. Var lite orolig och kändes lite olustigt den första halvtimman. Jag tror det berodde på att jag skulle prata om ångestattacken, man återupplever ju känslorna av den när man sitter och ska prata om den och analysera den. Sista halvtimman lugnade jag ner mig lite och det gick bättre.

Vi pratade om kommande uppgifter/övningar som jag ska göra till nästa veckan. Nu börjar den riktiga prövningen! Ska berätta om alla uppgifter jag ska jag göra i ett annat inlägg. Men kort beskrivning:  jag ska utmana tankarna och framkalla ångestattacker! Vilket känns extremt obehagligt! Får se hur det går!

Nu sitter jag och skriver på min nya laptop som jag fick idag! Jippi! En liten acer på 10,1 tum.  Detta inlägget har tagit lite tid att skriva, svårt att vänja sig vid denna lilla maskin och dessa små tangenter, hehe....men övning ger färdighet!

Kram <3

2 kommentarer:

  1. Oj, blev lite chockad över att läsa att du ska starta ångestattacker med dina tankar?! Nyfiken på att höra mer om hur har tänkt, men vid första anblicken tycker jag att det låter väldigt dumt?! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny! Jag förstår vad du menar, men jag ska utsätta mig för vissa saker, tex snurra runt i en stol i ca 1-2 min, och på så sätt kommer samma fysiska symtom som man har vid en attack. Ju mer man övar på detta desto mindre rädd blir man för attacker. Förstår du mig? Ska skriva mer om det i ett eget inlägg.
    Tänk: Detta ska du också göra sen, steg 6!!
    Kram

    SvaraRadera