lördag 7 januari 2012

Bra dag...

Idag har varit en ganska bra dag, mycket bättre än igår! Jag har gjort mina andningsövningar, städat och tvättat. Men det bästa är att jag har ätit bättre! Jag vaknade sent och var inte uppe förrän 11.00. Jag åt en knäckemacka vid 13.30-tiden, och sedan åt jag en riktig macka vid 15.00! Det är bra för att vara jag! Nu kommer jag precis från middagsbordet och har ätit en ganska bra portion middag, men som sagt så äter jag bättre på em/kvällen.

Jag började läsa på kapitel 5 förut, om hur man ska öva på sina tankar, och försöka tänka på ett annorlunda sätt. Jag ska blogga lite mer om detta imorgon, om hur man ska gå till väga!

Det är väldigt intressant det här med tankar och tankefällor man kan hamna i. Jag fick många Aha-upplevelser idag när jag läste om olika tankefällor. Jag berättar mer imorgon, det är en del fakta och skriva och det orkar jag inte nu. Så ni får vänta lite!

Nu blir det en kväll framför Tv:n med en kopp choklad :)

Kram <3

2 kommentarer:

  1. Well glöm inte det nu då. att skriva om de där tankefällorna menar jag. =) Du vet det går upp och det går ner. Två steg tillbaka ett steg fram. Fast ibland känns det som 100 tillbaka och noll fram fast det är inte sanningen, det är ångesten som talar då. Youre doing fine!! ;)

    SvaraRadera
  2. Lina! Jag ska skriva om det imon! Jag lovar! Ja,det går verkligen upp o ner! Min psykolog säger att han ser framsteg,men jag tycker inte det själv! Men jag får väl lite på vad han säger!
    Kram

    SvaraRadera