måndag 23 januari 2012

Övningar steg 6, fortsättning

Jag har nu gjort alla mina 20 övningar och nu är det snart dags att gå in i steg 7.

Nu när man hittat dom övningarna som gav liknande symtom som vid en panikattack, är det dags att öva på dom minst 1 gång om dagen tills dom inte längre väcker panik och rädsla.
Jag har två såna övningar, hyperventileringen och snurra stolen.

Igår var det dags att börja dessa övningar! Jag var extremt rädd för att göra snurra stolen igen, jag ville verkligen inte! Men jag är tvungen, jag vill inte må så här längre! Så jag tog tag i det och körde på! Stolen var verkligen skrämmande där den stog.....

Jag satte mig och mamma snurrade 1 min, jag blev jätteyr men använde min magandning. Fick förhöjd puls, mådde lite illa ett tag, fick spänningshuvudvärk. Men där tog det stopp! Inga klumpar i halsen, ingen panikattack!! :)
Jag blev otroligt glad efter jag hade gjort övningen, är fortfarande extremt obehagligt, är fortfarande lite rädd, men känns som det blir lättare och lättare....jag hoppas det iallafall!

Idag är det dags för hyperventilering igen. Jag tar övningarna varannan dag, står i boken att om man gör övningar man mår illa av så ska man bara göra det en gång om dagen, därför delar jag upp dom på en dag var.

Så vi får se hur hyperventileringen går idag, återkommer om detta!

Kram <3

4 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att allt går bra! Kram! Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Hej Marie-Louise!

  Tack för att du tänker på mig och håller tummarna! Det värmer! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Fick av en slump fram din blogg när jag goóglade interoceptiv exponering och vill bara tacka för att du delade din resa och uttrycka beundran inför ditt mod och din beslutsamhet. Nu ska jag fortsätta läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack för att du läser och gillar min blogg!

   Radera