måndag 2 januari 2012

Middag hos bror och svägerska

Idag blev jag, mamma och pappa bjuden på middag hos min bror Johan och hans familj. Det bjöds på oxfilé och potatisgratäng! Det var såå gott! Det lyckades han verkligen med! Tack Johan och Linda för den goda middagen!

Jag håller på att scrappa en almanacka för 2012, och idag gjorde jag klart februari. Några månader kvar att göra, jag får skynda mig nu annars har väl hela januari gått när det är dags att hänga upp den.... :)

Idag har jag mått ganska bra faktiskt, skönt att ha en sån dag när det flyter på utan hög ångestkurva.

Imorgon har jag tänkt att åka ut en stund och handla lite scrapmaterial. Jag hoppas att jag kommer ha en bra dag annars kan det bli tufft. Jag är lite orolig faktiskt. Den affären jag ska till finns bara på Frölunda Torg, och en dag för ca 1 årsen fick jag min värsta panikattack jag har haft någonsin just på Frölunda Torg. Jag har nog bara varit där 2 ggr efter det, och jag är alltid väldigt ångestladdad när jag åker dit. Den attacken satte sig verkligen i hjärnan på mig och jag har svårt att släppa den upplevelsen. Det var så fruktansvärt och den platsen kommer alltid vara förknippad med just det tillfället. Så jag hoppas verkligen att dagen imorgon blir bra så att jag inte behöver känna oro för att åka dit. Så alla ni som läser detta, håll tummarna för mig imon!
Jag skriver här imorgon hur "uppdraget" gick!

Ha en underbar kväll...

Kram <3

1 kommentar:

  1. Skönt att du har haft en bra dag. De dagarna är så otroligt viktiga.

    Är jättenyfiken på din almanacka! Du ska se att det går bra imorgon. När man gör något man verkligen vill så blir det mindre ångest. Scrap är ju glädje och torget är ångest - men i det läget vinner glädjen garanterat! Hoppas du hittar mycket roligt.
    Kram

    SvaraRadera