fredag 6 januari 2012

Psykologbesök...

Igår var jag hos psykologen, det var en jobbig terapitimme. Jag orkade inte blogga igår när jag kom hem. Jag grät floder hos honom igår, varför behåller jag för mig själv, men jag har mått sämre denna veckan.

Jag har som sagt mått sämre den senaste veckan, jag vet inte vad det beror på. Jag har varit ganska nere, jag har varit förkyld så det kanske har med det att göra, att allmäntillståndet varit sämre än vanligt, eller så har jag bara haft en svacka. Jag hoppas att det vänder nu och att jag börjar må bättre igen.

Jag har börjat äta sämre och gått ner lite grann i vikt, så jag måste ändra lite rutiner på dagen. Jag har väldigt svårt att äta på morgonen/fm så jag börjar äta på em/kvällen. Det är inte bra! jag måste se till att få i mig nåt på morgonen så imon ska jag handla aprikoskräm som jag ska äta på förmiddagarna! Det måste bli en ändring!

Idag har jag haft problem med magen, jag tror att det är en irritabel tarm! Sån fruktansvärd magsmärta jag har ibland. Måste vara nåt fel! Jag ska till doktorn på fredag och kolla upp magen.  Det känns bra!

Nu ska jag kolla på lite TV och bara slappa!

Kram <3

2 kommentarer:

  1. Bra att du tar tag i det där med ätandet direkt - innan det går för långt. Jag kunde inte äta alls under en period och då blir det jättejobbigt att komma igång. Kämpa på Anna! <3

    SvaraRadera
  2. Ja Jenny! Jag hoppas att jag kan få nån ordning på det här! Jag kämpar på!
    Kram <3

    SvaraRadera