torsdag 15 mars 2012

Tappar sugen...

Ibland tappar jag sugen med att blogga. När jag inte kan skriva vad jag vill för att vissa personer tar illa upp och kommenterar, och skapar dålig stämning på min blogg, då vill jag inte längre. Detta har inträffat två gånger nu, och sånt får mig att fundera på om jag ska sluta blogga. Men jag vill inte det heller egentligen! Jag bloggar ju framförallt för min egen skull, men också för personer som lider av samma sak som jag och kan känna igen sig i det jag går igenom, kanske kan jag hjälpa någon att inte känna sig ensam om detta. Jag bloggar också för min familj och mina vänners skull, för att dom ska veta hur det går för mig, så jag slipper berätta samma sak för alla jag pratar med, då är det lättare för dom att läsa bloggen.

Jag känner ett enormt stöd från mina vänner, min familj och många bloggläsare här, vilket gör att jag vill fortsätta blogga.

Jag önskar från alla er som läser bloggen att bara kommentera om ni har nåt positivt att säga, eller om ni har frågor. Jag vill inte ha negativa kommentarer här! Alla har rätt att tycka och tänka precis vad man vill, men man behöver inte säga/skriva allt man tänker på. Jag har tillräckligt att tänka/kämpa med ändå.

Som sagt: Det är helt frivilligt att läsa min blogg!

Jag tackar alla som står på min sida, och som stöttar mig! <3

Många kramar Anna

6 kommentarer:

 1. Du får absolut inte sluta blogga Anna!!! Du hjälper många genom att berätta om din resa! Det finns säkert jätte många som finner tröst i att veta att dom inte är ensamma om sina symtom och kan på det sättet geonom att läsa din blogg också orka/våga söka hjälp! Du är bäst Anna!!! Det vet du väl..! Kram på dej! /Ulla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulla!
   Tack för ditt stöd! Jag ska fortsätta blogga, men måste få ur mig den negativa känslan bara, det går snart över!
   Jag hoppas jag kan hjälpa någon! Nä, bäst är jag inte, men bra! Hehe!
   Många kramar från mig till dig! <3

   Radera
 2. Förstår att du blir less, skulle jag oxå bli! Kan du inte ställa in så att du väljer vad som ska publiceras? Tråkigt att läsa förstås men då "förstör" det i alla fall inte inläggen i bloggen! Kämpa på, jag tycker att du jobbar på fantastiskt bra!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin!

   Jag har gjort den inställningen nu :) Men som sagt, jag måste ju ändå läsa dom, hehe! Jag hoppas att folk fattar snart och slutar skriva negativt..
   Tack för ditt stöd och för att du håller tummarna för mig!
   Kram Anna

   Radera
 3. Anna....det du gör är toppenfint !
  Du ska inte sluta blogga - om jag kan tycka ! Det där är en bra grej du gör, och exakt på det viset som du själv beskriver att du gör...Jag tycker att du är modig som skriver vad du känner, upplever,och kan delge andra det här....och kanske i det hela få positiv feedback....
  Negativitet i detta, hör inte till.
  Det där är ju faktiskt t.o.m så jag känner att du inte ska behöva be om att få slippa sådant, det där är något en människa själv skulle kunna räkna ut - att det är inget som behövs i en tid som denna du nu har,och jobbar med.
  Då behövs positiv feedback.Inget annat.
  Anna, du är toppenbra, och du gör ett bra jobb tycker jag med din blogg.
  Du är sann,och du ventilerar händelser,mycket bra... och du går in för det du gör.
  Precis som det ska vara.
  Må toppenfint min vän...vi lär höras igen...
  Många kramar Trewe <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbara Marie!
   Tack för ditt stöd och dina fina ord! Jag saknar er tjejer! Jag måste få tummen ur snart och komma och hälsa på er! Är ni i lokalen på tisdagar? Kram

   Radera