torsdag 8 mars 2012

Psykologbesök

Idag var jag hos psykologen. Jag var inte så jätteorolig innan jag gick dit idag, kände mig ganska lugn. Men det är alltid en liten pärs att gå dit, men skönt efteråt som sagt!

Idag pratade vi om mina exponeringar, han tycker att jag gör många exponeringar, vilket är bra. Så ska det fortsätta säger han! Vi planerade kommande exponeringar som ska ske nu i veckan.
Vi kom på 3 saker:

* Biobesök
* Kören på måndag
* Att handla själv i en affär

Känns genomförbart!! Hehe! Så skönt! Tänk att jag sitter där hos honom och säger att jag skulle vilja gå på bio snart! Helt sjukt! Så nu blir det att välja biofilm för mig och mamma :)

Helt otroligt att jag känner som jag gör nu! Jag känner mig så stark!

Efter psykologbesöket åkte jag och mamma och shoppade lite på 421 i Högsbo. Var där 1 h! Inte en enda kännig alls! Helt sjukt! Har inte varit i en klädaffär och shoppat på 100 år typ! Stolt!

Vi pratade också om att sluta med medicinen! Han tycker att det är läge nu, och jag känner likadant! Ska prata med min psykiater om detta på måndag, och se om han håller med oss! Jag känner att så bra som jag mått nu dom sista (sen jag började med exponeringarna) veckorna, har jag ju aldrig mått! Det har ingenting med medicinen att göra, allt beror på att jag exponerat mig! Min självkänsla har stärkts helt otroligt mycket! Är inte alls orolig för att sluta med medicinerna, känns väldigt rätt. Skulle det nu vara så att det skiter sig så har jag professionell hjälp genom hela processen, och då får jag väl bara börja med dom igen.  Absolut värt ett försök!

Vi är uppe tidigt på morgonen nu när Malte vaknar, han är som en bebis. Nu är det uppstigning ca 7.00 på dagarna här!

Imon kommer min underbara vän Helene och hennes barn och hälsar på en stund. Dom ska hälsa på Malte!
Senare på dagen ska vi ha min farbror Sven här på middag! Blir en händelserik dag imon!

Kram <3

2 kommentarer:

 1. Vad glad man blir att läsa dina positiva ord. Jag kämpar med samma problem, och har valt medicinsk yoga istället för medicin.(har ätit ångestdämpande tidigare, men ångesten har kommit tillbaka när jag slutat)

  Just nu börjar jag känna mig tillräckligt stark för att göra exponeringar. Och det känns ju så fantastiskt bra när man kan plocka tillbaka sitt liv igen. =)

  Tänkte tipsa om det om du vill sluta med medicin, för det funkar faktiskt. Även om det låter flummigt...

  Lycka till med exponeringarna!

  Hälsningar,
  G
  www.rensapavinden.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har aldrig hört talats om medicinsk yoga, men jag googlade lite. Lät intressant! Var bra att det funkar för dig! Äter du inga mediciner nu då?

   Man måste verkligen vara mogen och motiverad för att klara av att exponeras! Annars går det inte! jag känner mig stark som f*n, därför går det lätt att exponeras nu, hoppas att det håller i sig!?

   Jag följer din blogg :)

   Kram Anna

   Radera