måndag 5 mars 2012

"Potträning"

Hela dagen idag har gått ut på att försöka få Malte rumsren. Vi har varit ute nästan hela dagen med honom.  Ändå kissar han när vi kommer in! Haha! Varför undrar vi?!

Jag har en teori....jag tror att han är väldigt spänd ute, det är så mycket ljud, hundar, barn, trafik mm. Han kan nog inte riktigt slappna av ute ännu i denna nya miljö, utan bestämmer sig för att kissa när han kommer in där han är trygg. Kan det stämma? Ni som har hund, hjälp! Kan det stämma tror ni? Om han blir trygg ute, kommer inte kisset också då? Nån som känner igen detta? Tacksam för råd!!
Jag har googlat lite på detta och det verkar som folk har haft liknande problem så det kanske är ganska vanligt?!

Han är helt underbar! Vi älskar honom allihop här hemma! Synd att han inte är rumsren bara :(
Nu ligger han och sover bredvid mig här i soffan <3

Skulle ju vara kör ikväll, men fick ett mail om att den var inställd pga sjukdom, och att den fortsätter som vanligt nästa vecka. Jag får se om jag ska fortsätta eller inte, men nu fick jag ju en vecka till på mig att tänka på det.

Nu ikväll blir det TV och kel med alla djuren <3

Kram

2 kommentarer:

 1. Behöver kanske hitta ett särskilt kisställe, högt gräs, buskigt ställe eller nått. Har haft en kräsen hund med sånt där... Och ut med en gång efter mat dryck eller sömn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för tipsen! Vi är verkligen ute jämt,efter sov,mat o lek,men ändå gör han ingenting förren vi kommer in! Skumt! Men det väl bara att fortsätta så här så fattar han väl till slut hoppas jag!

   Tack!

   Radera