onsdag 1 februari 2012

Det gick inte....

Det blev inget Ullared idag tyvärr! :(

Viljan var stor men ångesten tog över idag. Jag klarade inte känslan av att vistas bland massa folk i en stor affär. Jag blev otroligt besviken på mig själv och känner mig lite misslyckad. Det gör jag när det är nåt jag ser framemot men sen inser att jag inte klarar av det! Varför? Jag har ju gjort andra lyckade saker i denna resa! Jag åkte till Värmland! Jag gör mina övningar varje dag! Det är stora saker som jag lyckats göra! Det positiva måste jag ju hylla, och inte bli så besviken på mig själv när jag misslyckas med nåt! Ullared finns ju kvar! Det kommer en dag när jag klarar av det! Måste se till att peppa mig nu, och inte gräva ner mig i mitt misslyckande!
Vissa dagar är bra, andra inte! Idag är väl en sådan dag :(

Jag vill verkligen åka dit, så jag ska försöka snart igen! Måste ju försöka fastän jag blir besviken, eller?

Jag har dom senaste dagarna känt mig vinglig och lite snurrig samt att det gungar lite när jag står och går. Obehaglig känsla. Gör mig lite orolig, jag undrar vad det kan bero på. Googlade lite idag, står att det kan bero på stress, oro och ångest. Kan det vara så att jag är psykiskt stressad pga allt jag går igenom nu, att jag påverkas på detta sättet? Är det någon som känner igen dessa symtom? Ska nämna detta för psykologen imon och se om han känner igen detta!
Jag hoppas att det går över snart!

Kram <3

7 kommentarer:

 1. Anna, det kan komma bakslag under återhämtningsprocesser. Du gör rätt i att fokusera på alla dina framsteg, för de är verkligen imponerande!
  Att du har ångest idag betyder inte att du har det imorgon. Alla har dåliga dagar, oavsett om vi har paniksymdrom, diabetes eller bara är normalstörda. Yrsel och sånt kan bero på allt möjligt, och ja, det du gör nu - utmanar dig själv, trampar upp nya stigar, tänker nya tankar - är så klart en stress och påfrestning. Så det gäller att ta hand om dig, äta nyttigt, sova, få frisk luft och göra sånt du gillar att göra. Och komma ihåg att du är starkare än du tror. God natt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för dom fina orden! Jag kämpar på och försöker se det positiva jag gör! Tack för stödet!

   Kram

   Radera
 2. Bra blogg du har!
  Jag har själv agorafobi mm fast mer extrem, har inte gått ut alls under några år.
  Jag ska följa din blogg och dina framsteg, hoppas det går bra för dig. Önskar dig all lycka!

  SvaraRadera
 3. Vad mycket du kämpar!! Äter du några mediciner med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, jag äter ciptalopram....utan dom hade det nog inte gått. Har slutat ett par ggr, men har alltid fått börja igen pga att det blivit värre. Så nu vågar jag inte sluta en gång till....hur går det för dig?
   Kram

   Radera
 4. Jag känner igen de symtom du beskriver. Jag känner mig ofta vinglig, snurrig, har yrsel och ser suddigt när jag får ångest eller känner stress. Det är tydligen vanligt. Brukar få sån symtom när jag utsätter mig för saker jag tycker är jobbigt, tex gå i affärer, besök hos dr m.m.
  Det är riktigt obehagligt, men ofarligt.
  Men de är svårt att intala sig själv de när allt de känns som värst.
  De kommer bli bättre!
  Kram / J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej J!

   Ja, jag pratade med min psykolog om det idag och han sa att det är vanligt vid en sån här process...får väl bara acceptera det och hoppas att det snart går över....obehagligt som fan tycker jag! Min ångest triggas av yrsel så det känns inte så kul att jag har fått just dessa symtom!
   Men får ha lite is i magen och hoppas att det blir bättre snart!
   Skönt att du berättar att det är normalt, och att du känner igen dig så jag vet att jag inte är ensam om det! Lättare då....

   Kram

   Radera