tisdag 21 februari 2012

Hos frisören

Idag har jag varit och klippt och blonderat mig, samt färgat och vaxat ögonbryn! Ett besök på ca 3 h.

Det har alltid gått hur bra som helst att göra detta. Jag känner min frisör väl, jag har gått hos henne i säkert 10 år (oj, det lät väldigt länge, hehe).
Det är bara 2 frisörer som jobbar där, och det är aldrig mycket folk. En lugn och trygg miljö för mig. Känns nästan som hemma! Därför går det alltid bra där, vilket känns väldigt skönt! Hur skulle jag annars se ut i huvudet om jag inte hade lyckats ta mig dit?!! Hehe....
Jag får ju alltid skjuts dit, annars hade jag inte kommt iväg, men ändå!
Jag blev nöjd med håret...

Idag har varit en bra dag! Hoppas natten också blir bra.

Inatt har jag sovit som en stock! Jag var så trött igår när jag lade mig, så jag somnade nog ganska snabbt. Sov hela natten utan att vakna en enda gång! Vaknade 9.00, men gick inte upp förren 10.00. Skönt!

Imorgon har jag en nageltid kl 10.30. Där är jag också trygg, känner henne sen flera år tillbaka så det brukar gå alldeles utmärkt!

På torsdag är det psykologbesök inbokat, och på fredag kommer min bror Ola, Lina och Neo hit från Värmland! Ska bli så mysigt, så nu har jag något att se framemot!!

Fullspäckad vecka! Både roliga och jobbiga saker!

Kram

4 kommentarer:

 1. Vad skönt för dej att du fixar att gå till frisören! De piggar alltid upp att göra sig fin! Själv klarar jag inte av de, så får färga hemma (vilket är spännande..då resultatet kan bli hur som helst) & har inte klippt mej på ett halvår. Tur att man har långt & lockigt då att de inte syns så mkt :).

  Hoppas de går bra hos psykologen.
  Kram/J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej J!

   Ja, jag är glad att jag kommer iväg! Jag har inte långt hår så jag måste klippa mig!

   Även fast du färgar hemma så är du säkert jättefin i håret! :)

   Jag hoppas med att det går bra på torsdag, fick en liten känning när jag satt o pratade med honom sist, men det gick över efter en liten stund. Men den pendlar upp och ner ångesten....

   Kram

   Radera
 2. hej Anna!
  va duktig du är och går til frisören,härligt att bli ompyslad,själv tror jag att jag ska boka mig en massage utav marspengarna,känner att jag är FÖR stel nu.sist jag va där blev hon förskräckt..hon hade ALDRIG känt nån som va så stenhård i ala muskler på hela högersidan...
  kort ljust hår är supersnyggt! har själv haft det,men nu är det på utväxt och för tillfället ser det för djävligt ut.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   ja, det är skönt att bli ompysslad ibland!

   kram

   Radera