söndag 12 februari 2012

Promenad :)

Idag har jag varit ute i solen på en liten promenad med mamma :)
Vi var ute ca 30 minuter, inte så länge kanske men för mig är det ganska lång tid! Vi gick bara runt området, längre bort än så kommer jag inte, men jag är ändå glad att jag lyckades komma ut. Det var kallt, men skönt i solen :) Stod still i ca 5 min och bara lapade sol :)

Jag har inte bloggat på två dagar, jag brukar blogga varje dag, men jag kände inte för det helt enkelt! Jag ville bara vara och inte känna att jag måste blogga. Ibland kan jag känna så..."nu måste jag blogga", och det kan bli ett stressmoment för mig, så nu tänkte jag att jag tar en liten paus tills jag känner att jag orkar och vill skriva.

Igår var vi hos min bror Johan och hans Linda och mina brorsöner, Oskar och Viktor <3
Vi åt paj och kollade på Melodifestivalen. Var jättemysigt! Min favorit gick vidare till globen så jag var nöjd! Jag höll på David, grym låt och bra framträdande. Jag tycker Ulrik Munther är jätteduktig också, så det var rätt låtar som gick till final enligt mig!

Jag fick en kommentar på bloggen idag som gjorde mig tårögd. Den var så fin så fin! Tack snälla Maria! Den kommentaren gjorde min dag! Läs själva:

Hej Anna!
Jag har aldrig någonsin kommenterat en blogg förut i mitt liv, men nu vill jag verkligen göra det.
Har suttit och läst din blogg i 2 dagar nu och den värmer mig så mycket. Du skriver så himla bra och är så otroligt bra och modig som gör denna resa. Och vill tacka dig allra varmast för att du delar med dig av den, har inte ord som kan beskriva hur mycket det betyder att få läsa dina ord. Och hur mycket jag själv lär mig av dina tankar, känslor och allt du delar med dig av. Ska följa med dig på hela din resa och hålla tummarna hårt för dig!

Det är alla fina kommentarer och uppskattning jag får på bloggen som gör det värt att fortsätta skriva och faktiskt lämna ut mig själv. Det är såå värt det! Tack alla!

Kram

4 kommentarer:

 1. Du är super duktig som utsätter dej för det som känns jobbigt. De blir lättare även om vägen dit är krokig & läskig.

  De finns ett bra nalle puh ordspråk son jag brukar tänka på när det känns tungt.
  " Det är lätt att vara modig om man inte är rädd".

  Kramar/ J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack J!

   Ja, just nu är den väldigt krokig...:(
   Men den blir säkert rakare snart :)

   Väldigt bra ordspråk, det ska jag komma ihåg!

   Kram Anna

   Radera
 2. Heja Anna!!! =) Kanske nästa gång ni kommer att du kan gå med mej och Alfons i skogen?? vem vet?? Ingenting är omöjligt, hajjar ru!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina!

   Ja vem vet!? Vi får hoppas på det! Hur mår ni? Kram <3

   Radera