tisdag 28 februari 2012

Jag gjorde det!

Jag kom iväg till kören igår!

Jag kände mig stark hela dagen! Ingen ångest, och inte särskilt nervös heller. Jag hade ätit pannkakor innan (brukar inte äta innan jag ska åka iväg nånstans pga magen). Jag började bli lite nervös ca 1 h innan jag skulle åka, började svettas lite. Men jag åkte iväg, och gick in i lokalen där kören skulle vara. Vi var 8 st, mest äldre personer.

Vi började med att göra övningar för att slappna av i kroppen, och öva upp rösten. Jag tyckte det var jobbigt! Jag gillar inte att stå så att folk kan titta på mig, kände mig obekväm. Jag gillar inte att göra bort mig inför folk. Jag kände att ångesten smög sig på litegrann, tänkte att jag ville därifrån! Jag ville hem! Tänkte att jag åker hem i pausen.
Jag var på väg att gå ut ur rummet när han sa att vi skulle lägga oss ner för att andas med magen, man ska ju sjunga med magen och inte med halsen. Magandas det kan jag ju nu! Den övningen blev min avslappningen mot ångesten! Jag slappnade av och ångesten rann av mig! Efter den övningen började vi sjunga.

Det gick bra, körledaren var rolig, och vi sjöng i 1,5 h. Pausen var kl 19,30 och då var det ju ingen idé att åka hem eftersom det bara var en halvtimma kvar tills det skulle vara slut. Jag stannade kvar hela tiden!

När jag kom hem var jag helt slut! Men jag gjorde det! Körsången är 5 ggr, alltså 4 ggr kvar. Jag vet inte om jag kommer fortsätta, jag tyckte inte det var så jättekul, jag har sjungit i mycket roligare körer. Jag kommer inte gå på nåt jag inte tycker är roligt bara för att det är bra för mig att gå dit om ni förstår vad jag menar? Då kan jag hitta något annat som jag tycker är roligare att gå på! Men det viktigaste var ju att jag kom dit! Sen får jag se om jag går dit nästa vecka, har inte bestämt mig ännu! Men jag är otroligt stolt och nöjd över att jag klarade det!

Jippi!!

Kram

4 kommentarer:

 1. Grattis! Jag tycker att du skall gå, i alla fall en gång till, det kan vara svårt att bedöma helt rätt efter första intrycket och så tänker jag att en rolig kör kanske har andra hinder ex svårare tider el nått så varför inte gå tills du kommer hittat en annan kör?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag får se hur jag gör,har inte bestämt mig ännu! Men målet är uppfyllt,att ta mig dit första gången! Vi får se hur det blir!

   Kram

   Radera
 2. Svar
  1. Tack! Är ganska stolt över mig själv faktiskt! Kram

   Radera