onsdag 8 februari 2012

Ingen bra dag...

Inatt när jag lade mig så kom ångesten smygandes på, var orolig och kände mig illa till mods. Magen började göra lite uppror och ångesten triggas ännu mer...jag gick upp till mamma (jag sover nere i ett hobbyrum) och pratade en stund med henne. Hon sa att jag skulle lugna ner mig och försöka lägga mig igen. Klockan var ca 1.30 då, jag gick ner igen och lät ångesten verka en stund. Jag låg och skakade en stund med benen, det brukar hjälpa faktiskt...precis som att hjärnan får något annat att koncentrera sig på, hehe. Efter ett tag släppte det och jag kunde somna.

När man har haft en sån natt så brukar inte dagen starta så bra tyvärr.....det gjorde den inte idag. Jag var orolig och pratade mycket med mamma. Jag är väldigt orolig inför nästa steg i min process, exponeringen! Ska prata med min psykolog om detta imon...jag har miljoner frågor angående detta steget. Hoppas han kan svara på några imon.

Dagen blev bättre när Viktor (min brorsson) kom och såg på en Disney-klassiker med mig. Vi såg "Vilddjuren", den var rolig! För er som inte vet så samlar jag på alla Disney-klassiker. Finns 51 st, jag har 47 av dom nu tror jag :)

Efter det så började jag måla en ny stämpel. Detta är dagens resultat:


Den var väldigt svår faktiskt, väldigt pilligt! Men blev ganska nöjd ändå!

Nu ikväll blir det TV. Först Mästerkocken, sen det bästa programmet som går på TV just nu: Homeland! Har ni inte sett den så gör det!!

Kram <3

3 kommentarer:

  1. Brukar du lyssna på musik när du skall sova? Innan jag hade barn så hade jag alltid det, tyckte det var ångestlindrande att ha på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      När jag har på musik på kvällen i sängen så ligger jag där och sjunger med i alla låtar och då kan jag inte slappna av och bara lyssna, hehe. Så det har aldrig riktigt funkat på mig tyvärr....
      Jag brukar ha TV:n på sleep, det brukar gå bra att somna till den....höra lite röster så man inte känner sig så ensam. Men det är inte alltid det funkar tyvärr, ibland tar ångesten ändå över och då finns inga knep :(
      Kram

      Radera
  2. Tja! Googlade lite på agorafobi, samt paniksyndrom och trillade in här på din blogg. intressant att läsa hur andra har det i samma situation. Jag har nämlingen också den diagnosen. hade varit kul att byta lite erfarenheter och berättelser. Har dock inte bloggat på ett tag, men ska ta upp det snart igen. Hojta till på min blogg bara. Ha det bra så länge!

    SvaraRadera