onsdag 28 december 2011

Julen är över....

Nu är julen över för detta året. Vi har haft en fantastisk jul med alla våra nära och kära. Det har varit roligt men väldigt intensivt så nu är jag trött. Har blivit förkyld också så nu blir det nog vila i några dagar.

Jag fick jättefina julklappar så jag är mer än nöjd! Men den finaste julklappen var att min bror och hans familj kom ner från värmland så vi fick fira jul hela familjen, tillsammans alla vi syskon! Det händer inte så ofta (sedan Ola flyttade till värmland) att vi kan fira allihop tillsammans! <3

Imorgon är det dags för psykologbesök igen, vi får se vad det kommer att handla om. Jag har inte hunnit läsa eller göra övningar eftersom det varit jul. Det blir säkert samtal bara.

Nu blir det till att vila i soffan!

Hoppas ni alla har haft en underbar jul!

Kram


3 kommentarer:

 1. Hej Anniz!
  Ville egentligen snacka med dej om detta men fann aldrig ett läge dessutom kändes det som att du inte kände för det riktigt heller. och det gör man ju inte alltid. man kan bli så trött på att prata om hur man mår också.

  Julen var i alla fall asmysig och jag hoppas ni inte åker på flera förkylningar i sträck nu. <han är giftig Neo!! =)

  Massa kramar.

  SvaraRadera
 2. Hej lina! Nä,det blev aldrig riktigt läge,var ju så intensiv hela julen. Sen hade jag ju så mycket roligt att tänka på nu när ni var här ,så jag mådde ju ganska bra över julen. Han är giftig Neo,jag o mamma har blivit jätteförkylda. Men det är det värt! Var så mysigt att ha honom varje morgon! Det blev jättetomt igår när ni åkte :-(
  Jag saknar er redan o hoppas att vi träffas snart igen! kram

  SvaraRadera
 3. Hej du ångestsyster. Kom in på din blogg via (h)järnkoll och har läst lite. Kunde ganska snabbt konstatera att vi är väldigt lika du och jag. Samma problem och samma tankar. Jag hoppas att du tar dig igenom detta!

  Jag ska starta ett projekt nu den 1 januari, häng gärna med mig då inne på http://projektmotangest.blogspot.com/

  Kram

  SvaraRadera