tisdag 3 april 2012

Tidiga morgnar...

Ja nu när vi skaffat valp så är det tidiga morgnar här hemma. Malte vaknar vid 6.30-7.00-tiden. Då är det kiss - och bajsdags och matdags. Har vi "tur" sedan så somnar han en stund till, då brukar han sova till ca 8.30. Då kan man somna om en timme ungefär, men inte idag! Idag somnade han inte om alls :( 
Så idag blev det väldigt tidig uppgång! Det är inte jag och mamma vana vid direkt, vi kunde ligga till 10-11-tiden innan vi skaffade Malte, hehe. Men det är bara att vänja sig, för det är nog så här det kommer bli! Vi har ju skaffat en bebis! <3


Det som är positivt med detta är ju att dagarna blir VÄLDIGT långa.....ibland lite för långa beroende på hur man mår, hehe. Mår jag dåligt vill jag ju inte att dagen ska vara så lång. 
Men som sagt vi hinner massor! Idag var det dammsuget och städat innan klockan var 10.00.


Vid 12.00 skulle mamma klippa sig, då följde jag med. Vi var hemma strax före två igen. Det gick hur bra som helst, ingen känning alls idag! 


När vi kom hem gick jag ut en stund med Malte, sen satte jag mig och målade stämplar. Jag köpte en ny magnolia-stämpel på Scrapmässan, den var jättefin! Så där sprang det iväg ca 2 timmar! Kul! 


Nu blir det promenad med Malte, sen blir det bara att softa ikväll! Kanske målar en stämpel till ikväll! :)


Kram

4 kommentarer:

 1. Åhå, jag tackar och bockar för att jag får finnas med i din blogglista!

  :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska va med där! Läser ju din blogg varje dag :-)

   Radera
 2. Haha, ni är sånna där grannar som vi svär över! Dammsuga innan tio på morgonen borde vara mot lagen :D

  SvaraRadera
 3. Hehe! Jenny,på nåt sätt håller jag med! Men när man är uppe vid sju,åtta så är det sent vid tio,Hihi! Men det är inget vi gör varje dag kan jag lova,men idag blev det så !

  SvaraRadera