lördag 14 april 2012

Bättre dag

Idag har jag mått bättre! Skönt....och då har jag ändå ätit ett äpple, och det är inte så populärt för min mage. Jag brukar få riktigt ont i magen när jag äter äpplen, men jag kan bara inte låta bli. Dom är ju så goda nu! Men idag gick det faktiskt bra! Jag har lite ont i magen men inte så mycket som jag haft dom andra dagarna. 


Idag var vi ute på en "långpromenad" men Malte, jag och mamma. Gick runt kvarteret, var väl ute i ca 30 min. Jag ser varje promenad som exponeringar, och jag är ganska stolt över mig själv när jag kommer in, oavsett hur länge jag varit ute, eller hur långt jag gått. Det fanns en tid för ca 2 år sen då jag inte ens kunde gå ut i trappan och slänga soporna, så jag är stolt över varje steg jag gör ute! Malte har blivit min "coach" precis som mamma om ni förstår vad jag menar? Han tvingar ut mig på exponeringar precis som mamma gör. Tvingar kanske är fel ord, men mamma pushar på så att vi kommer ut på olika exponeringar, och Malte tvingar ut mig eftersom han måste rastas. Så Malte betyder mycket för mig! Mer jag kunde ana faktiskt! <3


Jag har målat en stämpel idag, men den blev inte så bra, så jag ska göra ett nytt försök imon tänkte jag. Får se om den blir bättre då! 


Nu blir det TV


Kram
2 kommentarer:

 1. Va skönt att din mage blivit snällare mot dej!

  Vilken tur att du har två bra coaher:). Det behöver man för att orka.

  Kom ihåg att du är super duktig som kämpar på med exponeringarna! Du ska vara stolt över dej själv!
  Du gör framsteg:)

  Kram/ J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej J!

   Ja det känns skönt att den blivit lite bättre nu. Ja coacherna behöver man verkligen!

   jag är stolt över mig själv faktiskt! :)

   Kram

   Radera