tisdag 10 april 2012

Nagelvård

Idag har jag varit och gjort naglarna, dom blev jättefina! Tack A <3


Jag är kvar i min "svacka" tyvärr, men det är ok. Jag får bara acceptera att detta är en period i min rehabilitering. Jag har mycket tankar och funderingar vilket gör att jag blir lite "låg", men jag antar att det är helt normalt i en sån här process. Jag kommer att prata "av mig" på torsdag när jag ska till psykologen igen, jag känner att jag behöver det! Jag behöver få ur mig alla tankar och frågor jag har. Därför är det möjligt att det blir mer samtalsterapi än kbt-exponeringar ett tag framöver. Så får det bli helt enkelt! Min psykolog säger att han finns där för mina behov, brottas jag med mycket tankar så tar vi det innan vi fortsätter med kbt-terapin, vilket känns skönt! Är jag inte helt ok, inte helt 100% motiverad och fokuserad på exponeringsövningarna så funkar det inte säger han! Jag måste vara 100% motiverad, vilket jag inte riktigt känner att jag är just nu. Behöver få ur mig en del tankar först! 


Jag har inte varit ute så jättemycket dom senaste dagarna, dels lite pga detta med min "svacka", men också för att mamma har jobbat hela påsken och då blir det inte att jag kommer ut på några exponeringar direkt (behöver ju ha mamma med mig). Men idag åkte jag och gjorde mina naglar, vilket var underbart. Jag fick prata av mig lite med min vän och fick samtidigt väldigt snygga naglar! 


Varit ute lite med Malte, men vi har verkligen haft "pissväder" här idag, så det har inte blivit långa promenader. Haha, han gillar verkligen inte att vara ute i dåligt väder! Han ville inte gå i det blöta och leriga gräset. Han liksom hoppade på tå <3


Nu blir det film-mys


Kram4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag hittade hit av en slump via hjärnkolls bloggsamarbete. Har funderat lite ibland på om jag har agorafobi. Min läkare har pratat om ångestsyndrom eller social fobi, men jag tror mera på agorafobi. Vi har inte diskuterat det jättemycket. Jag är bipolär också så det är ju mest det vi pratat om.
  Alla fall så fastnade jag för att du gillar scrapbooking, det gör jag också.
  Ska fortsätta kolla in här. Känns som att vi har en del gemensamt även om åldern skiljer rätt mycket, men det gör ju inget, tycker jag alla fall.
  Ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marielle!

   Vad roligt att du hittade min blogg :)
   Ja, det är ju rätt stor skillnad på social fobi och agorafobi, även om det ibland kan gå hand i hand. Min agorafobi har uttryckt sig på ett sätt genom att jag har blivit extremt begränsad och hämmad, vilket också har gjort att jag hamnat i depressioner. Jag började må dåligt i ca 10-årsåldern, den har det varit bättre persioder, och sen sämre. Sommaren-10 var min agorafobi som värst, då gick jag inte utanför dörren, jag slängde inte ens soporna. Då tog det liksom stop och jag behövde verkligen hjälp. Nu har jag fått världens bästa hjälp så nu hoppas jag att jag snart blir kvitt denna fruktansvärda sjukdom! Jag kollade in lite snabbt på din blogg, och ska nu börja lusläsa den! Jag kommer följa din blogg.
   Vad roligt att du också gillar scrapbooking! Hur länge har du hållit på? Jag har nog hållit på i ca 2 år nu.

   Åldern spelar väl ingen roll?? :)

   Många kramar Anna

   Radera
  2. Hej!
   Snabbsvar bara. Jag har nog hållt på med scrapbooking ungefär lika länge som du faktiskt. Kram!

   Radera
  3. Vad roligt! Är du duktig? Jag är inte det.....men tycker det är kul ändå! Kram

   Radera