torsdag 19 april 2012

Ingen hundkurs

Det blir ingen hundkurs ikväll. Kvinnan som håller i den ringde mig igår och sa att hon får ställa in kursen pga av dödsfall i familjen. Hon skulle höra av sig om några veckor om det blir aktuellt.


Men vi bestämde oss för att boka kurs nån annanstans istället, så det blir en kurs med start i maj på Hundens Hus i Frölunda. En inomhusarena med kafé :) Känns mycket bättre för mig eftersom jag är beroende av toaletter fortfarande. Kursmaterial och fika ingår i priset :) Så det blir teori och praktik vilket passar mig bra! Kursen är på 1,5 h/gång under 6 veckor. Känns jätteroligt! 


Kontakt och vardagslydnad - steg 1 heter kursen. Spännande! Jag ser verkligen framemot detta!! :):)För dig som har en hund över ca 6 mån och inte gått kurs tidigare.
Roliga övningar som stärker er relation samt lägger grunden för förtroende, samarbete och trygghet. Vi går igenom kontaktövningar, koppelträning, sitt, ligg, stå, stanna kvar, inkallning, stanna på avstånd. Teorin innehåller inlärning på bästa sätt, etologi, stress, hälsovård etc
6 x 1,5 tim. Praktik & Teori varvas.

4 kommentarer:

 1. Låter jättekul med en sån kurs! Tänker på att du är beroende av toaletter; är det pga paniken då? Så är det nämligen för mig, jag behöver någonstans att fly när det kommer över mig.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja när jag får en panikattack behöver jag en toalett, för magen "ballar" ur....

   Kram

   Radera
 2. Jag gick med i SKK för att kunna göra detta, så visar det sig att jag inte kan ta mig till den lokala klubben utan bil och jag har inte ens körkort :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!

   Vi är med med i SKK. Vad tråkigt för dig....jag har inte heller körkort...

   Kram

   Radera