onsdag 2 maj 2012

Frölunda Torg

I måndags var det valborgsmässoafton! På kvällen åkte vi till vänner och fikade en stund. Jag mådde inte så bra i måndags, men jag kände att det viktigt att komma ut en stund, därför åkte vi och fikade hemma hos några vänner. Det var jättetrevligt!!

I tisdags så ville jag åka till 421 Högsbo (köpcenter) och handla en tröja jag sett på Cubus (har presentkort där). Jag och mamma åkte dit. Jag hade ingen bra dag och mådde egentligen ganska dåligt (är nog lite deppad pga att matexponeringarna inte går så bra), men det är ju då det är viktigt att bege sig ut på äventyr. 

Inne på Cubus hade dom ju såklart inte den tröjan jag ville ha, jag frågade expediten och hon sa att dom kanske har den i Nordstan (Gbg centrum), men dit vägrar jag ju åka! Åker aldrig in till centrum. Jag blev ju såklart besviken att dom inte hade tröjan....jag kollade upp var det mer fanns Cubus-butiker. Dom hade en på Frölunda Torg! 

Frölunda Torg är för mig den värsta platsen man kan vistas på (fick ju min värsta panikattack där), jag har inte klarat att åka dit igen. Jag får kalla kårar bara jag pratar om platsen! Mamma frågade om vi skulle åka dit! Jag ville verkligen inte, men ville ändå om ni förstår! Jag tänkte att jag försöker iallafall....

Vi åkte dit och parkerade och jag kände att pulsen steg och det var lite obehagligt. Dom har byggt om torget sen jag var där sist så jag hade ingen koll alls på var affären låg! Jag kände att det var lite jobbigt, men jag kollade på en sån där tavla och lyckades hitta affären efter kanske 5-10 minuter. Vi gick in och jag hittade tröjan! Provade den och köpte den! Vi gick ut till bilen (besöket tog väl ca 20-25 min). Jag sa till mamma att jag gärna ville köpa några papper till scrapbooking som dom bara har på Panduro! Mamma hade ont i sin fot och orkade inte gå in igen så jag gick in själv!!! 

Jag åkte ner för rulltrappan och gick in på Panduro medans mamma satt i bilen och väntade. Gick fram till pappren och ställde mig där och skulle välja vilka jag skulle köpa. Kände att jag blev lite snurrig och obehaget kom (säkert för att jag var där inne ensam utan mamma). Jag andades och försökte fokusera på att välja papper och det funkade. Jag stannade säkert i affären i ca 10 min. Kom ut till bilen och var ganska glad faktiskt!

Jag klarade Frölunda Torg och jag klarade att gå in själv!!! Vilket framsteg! 

Idag åkte jag och mamma en sväng till 421 och köpte en tröja på H&M som jag såg igår men som jag aldrig köpte. Mamma ville in på KappAhl och Lindex så vi var nog där i 40 min idag! Bra! 

Det enda som inte varit bra under denna vecka är att jag inte klarar av matexponeringarna! Vissa mornar har jag klarat av att äta en macka, vissa inte! Frölunda Torg-dagen åt jag ingenting innan vi åkte. Är den exponeringen inte lika bra då? Räknas det bara en dag när jag ätit innan jag åker dit? Förstår ni hur jag tänker? Ska jag vara glad och stolt att jag gjort det, eller kan jag bara vara det när jag gjort exponeringar dagar jag ätit innan? 


4 kommentarer:

 1. Åhh vad glad jag blir!!! Detta var verkligen stort och du ska se det som en större seger än maten nästan. Att åka till stället man fick en Stor attack och sen gå in i affären själv är grymt stort!

  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja jag är glad att jag klarade Frölunda!
   Tack!

   Kram

   Radera
 2. Lotta ( sommartjejen )onsdag 2 maj 2012 20:59:00 CEST

  Du har verkligen lyckats med en stor bragd Anna..mycket modigt av dig..
  Jag blir lika glad som du.

  Kram Lotta ( sommartjejen )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack lotta!

   Ja, det går åt rätt håll!!

   Kram

   Radera