lördag 19 maj 2012

Började med solsken men sedan kom regnet och blåsten

Vaknade 5.22 imorse av att Malte var orolig, så det var bara att klä på sig och gå ut med honom. Han har varit orolig i magen idag med, men nu är det bättre :)


Somnade om en stund och gick upp vid 9.00. 


Åt en macka vid 10-tiden! Jippi! Varje dag med en macka till frukost är en vinst för mig! Bra jobbat Anna!


Det var jättesoligt och varmt så jag gick ut på gården med Malte och då var Maltes "tjej" Tilda ute! Dom hade lika roligt som vanligt! Busade, sprang och mös med varandra! Dom är så söta ihop, Tilda måste vara Maltes bästa vän så bra som dom kommer överens :) Vi var ute ca 1 timma :)


När vi kom in var Malte helt slut och har sovit fram tills nu :) Nu ligger han på mattan och leker med sin boll :)


Dagen började så fin, men nu regnar det :( Tråkigt! Jag har läst att det ska bli väldigt fint väder nästa helg! Då ska vi till Varberg och se Stefan Andersson på lördag! Lär bli lika magiskt som det alltid blir när han spelar :)
Vi ska bo fre-sön på ett hotell som ligger 3 minuter från Varbergs Fästning, så det lär ju bli en vacker utsikt om vädret är fint! Hoppas på det! 


Kram

2 kommentarer:

 1. Läser att det går så bra för dig med morgonmat och exponering. Så härligt! Du är så bra på att peppa dig själv med, det gör att det kommer gå bra framöver för dig! Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja det har gått väldigt bra med maten! Hoppas det håller i sig! Vissa dagar är det för svårt att få i sig frukost, men då tar jag nya tag till dagen efter!
   Jag hoppas att jag peppar mig själv, jag är ganska hård mot mig själv så det är nog det som är peppningen tror jag! Man måste ha motivation och viljan att INTE vilja leva med panikångest längre för att man ska klara av att bli av med det för det är svåra exponeringar att gå igenom!

   Tack för ditt stöd!
   Kram

   Radera