måndag 14 maj 2012

Fredagen

I fredags var vi uppe tidigt, Neo vaknade vid 7.00. 


Jag åt en macka till frukost! :)


På dagen var vi ute på promenad med Malte och Neo.


På eftermiddagen åkte jag, mamma, Ola och Lina ner till köpcentret för att köpa en kostym till min bror (dom var på bröllop i lördags). När vi ställde oss på parkeringen såg jag att det var jättemycket folk där, det är det ju jämt nästan. (Massa norrmän handlar sprit och tobak i Charlottenberg, ligger väldigt nära norska gränsen). Blev lite nervös....
Vi gick in och köpte kostym på dressman, sedan gick vi in till Skopunkten. Sedan gick jag själv in till Godisfabriken och handlade lösgodis! :) Kön var ganska lång, men det gick bra! När jag var färdig i godisaffären hade dom andra satt sig på ett café för Neo ville ha en glass. Jag satte mig och köpte en dricka, vi satt väl där i ca 15 minuter. Exponering!


På väg ut så gick jag in Cubus och köpte en tröja och en scarf! Var inne i affären själv! :)


Bra fredag, med många exponeringar!2 kommentarer:

 1. Hejsan! Googlade lite och hittade till din blogg. Lider också av panikångest och agorafobi bland annat. Önskar dig all lycka till på din resa.

  Vilken härlig fredag! Många fler såna dagar önskar jag dig och alla andra som lider av denna helvetiska sjukdom. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pia!

   Vad trevligt att du hittade till min blogg :)
   Du sa att du också lider av detta, hur ser ditt liv ut? Jag önskar dig all lycka på din resa och hoppas att du får hjälp att ta dig ur detta helvete!
   Ta hand om dig!

   Kram Anna

   Radera