måndag 28 maj 2012

Ingen konsert

Det blev ingen konsert i lördags! Jag skrev ju i fredags att vi skulle åka på konserten och sedan direkt hem. Men Malte var dålig på dagen och vi kunde inte lämna bort honom. Så vi pratade om att jag och mamma skulle åka på konserten och att pappa skulle stanna hemma med Malte, men vi kände inte för det. Vi skulle ändå bara sitta där och oroa oss för honom, sen kände jag att allt blev fel för mig. Vi bokade ju konserten i Varberg därför vi hade bestämt att sova över på hotell. Då hade det varit ok för mig att åka dit, gå på konserten och äta och sedan sova en natt på hotell. 


Nu skulle det istället bli att vi åker dit, konserten och sedan hem. Det fixar inte jag. Jag hade inte kunnat äta nåt för att jag vet att jag måste åka hem direkt efter maten, restid ca 1 timma. Då hade det blivit att jag inte ätit nåt där och varit orolig under hela konserten (dels pga mycket folk, och för att sedan åka hem), så vi valde att strunta i alltihop. Tråkigt, men ibland blir det inte som man tänkt. Vi kände att Malte är viktigare än en konsert! 


När jag beställde biljetterna i november så mådde jag ju jättedåligt så jag bokade en avbeställningsförsäkring på biljetterna ifall nåt skulle ske med mig och jag inte skulle kunna komma iväg. Vilken tur! Nu har vi anmält att vi inte kunde åka så nu vill dom bara ha läkarintyg och sen får vi nog tillbaka pengarna! Hoppas jag! 


Nu blev det istället så att vi var hemma och såg på ESC när Loreen vann för Sverige! Coolt! 


Maltes mage har varit lite fram och tillbaka i veckan men idag är han bra så idag får han följa med på hundkursen! Ska bli jätteroligt! Hoppas att han är lika duktig som dom andra hundarna är! Jag tror det! Ska bli spännande och se hur han reagerar på dom andra hundarna, men jag tror det kommer bli bra. Han är så nyfiken och vill ju gärna leka! Det var ju mycket småhundar i kursen, bara en lite större hund. Förra veckan var det 4 hundar, idag blir det ju 5 hundar!! Jippi!


Bloggar imon om hur det var på kursen!


Kram4 kommentarer:

 1. ja det låter som det är att ha barn. Ibland får man bara vara hemma och det får vara ok.
  Visst var det kul att se Loreen vinna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Nä, ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig! Men vi fick tillbaka pengarna för biljetterna så det känns ju lite bättre iallafall....:)

   Hon var grym Loreen! Helt magiskt! Kul!
   Kram

   Radera
 2. Hoppas att det gick bra för er på hundkursen:)

  kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick jättebra på kursen! Börjat öva inkallning och koppelträning nu! Roligt! Imon är det dags igen!

   Kram

   Radera