fredag 25 maj 2012

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Ja, idag skulle vi egentligen vara i Varberg på hotellhelg. Imon ska vi på konsert med Stefan Andersson, föreställningen "Teaterkungen" på Varbergs fästning. Vi hade tänkt att bo på hotell fre-sön. Men nu är det så här att Malte har varit dålig i magen inatt igen, jag och mamma turades om att gå ut med honom inatt, så vi sov väl inte så mycket inatt :(


Vi skulle ha hundvakt, men vi vill inte lämna bort honom till någon när han är sån här i magen. Inte sjysst för dom att springa ute med honom på nätterna för att han är lös i magen. Så vi avbokade hotellvistelsen idag, men har bestämt oss för att åka till konserten imon och åka hem direkt efter, så min bror ska vara hundvakt åt Malte några timmar imon kväll. Så kan det gå! Det blir inte alltid som man tänkt sig.......


Så imon blir det så här att vi åker hemifrån vid 16.30, konserten börjar 18.30 så vi går en tur på fästningen först innan det börjar. Sedan håller konserten på till ca 23.30. Tre rätters middag och underhållning! Det brukar vara magiska föreställningar han gör Stefan! 


Jag är lite orolig för hur det ska gå för mig att äta tre rätters och sedan ha ca 1 timmes resväg hem. Jag har inte bestämt mig om jag ska äta nåt där ännu, det får jag se imon! Beror på hur det känns imon! Jag hoppas verkligen att det går bra där med allt folk och så. Det har gått bra på hans konserter förut så jag hoppas att det går bra imon med! Håll tummarna!! 


Malte är bättre i magen nu så jag hoppas att vi får sova inatt! :)


Håll tummarna för mig imon nu!!!


Kram

4 kommentarer:

 1. Hoppas att det går bra för dej idag, att du får må bra och kan njuta av konserten och maten!

  Å hoppas att även Malte mår bättre i magen:)

  Kram/J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej J!

   Det blev ingen konsert, ska blogga om det idag så du får läsa varför där!

   Malte har varit väldigt upp och ner i magen, men idag är det bra, så ikväll blir det hundskola :)

   Kram

   Radera
 2. Hej!
  Jag har också IBS. Det är jättejobbigt! Precis som du beskriver så får man fruktansvärd smärta och kramper i magen. Jag vet precis vad jag kan äta och inte. En sån sak som jag inte ska äta är nötter och tyvärr älskar jag nötter. Men magen blir helt knäpp av det, det finns inget jag får så ont av som nötter.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Usch, detta med magen och IBS. Jag har varit hos läkaren och fått diagnosen, men när jag pratar med andra som har ångestproblematik så tror dom att man bara har en orolig/dtressmage, så jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Men det kan inte vara normalt att få såna extrema kramper/knip i magen att man nästan svimmar av smärta efter nåt man ätit? Eller? Hur är det med din IBS? Skulle gärna vilja jämföra lite, tänkte fråga om jag kunde få maila dig istället och ta det lite mer privat?
   Kram

   Radera