onsdag 16 maj 2012

Hemresan

Igår åkte vi hem från Värmland! Jag åt ingenting innan vi åkte,men jag har ätit en macka varje morgon hos Ola vilket är jättebra! Det är jag stolt över!
Vi åkte vid 11.00. Det gick jättebra! När vi kommit halvvägs ville mamma o pappa äta lite,vi stannade vid en korvkiosk. Jag ville inte äta när det var så långt kvar hem, men jag tog ca 5-10 st pommes frites av pappa o en liten bit korv o bröd av mamma! Bra!
När vi hade ca 30-40 min kvar hem köpte jag köttbullar o åt! Gick hur bra som helst!
Resorna denna gången gick utmärkt! Nästan ingen oro alls innan! Hela veckan har varit väldigt bra ur matperspektiv! Jag har ätit bättre än på länge,o jag har ätit frukost!
Idag skulle jag till psykologen kl 14.00, och vid 11.00 åt jag en macka och drack en kopp varm choklad! Vad säger ni om det? Stolt är jag över mig själv! Nu kanske jag kommer kunna äta en macka innan jag går till honom varje vecka! Jippi!
Jag firade detta med att köpa hem Thaimat efter psykologbesöket!
Kram

4 kommentarer:

 1. Å vad jag blir glad av att läsa dina inlägg! Känns verkligen att du bara bubblar av glädje och stolthet! Med all rätt! BRA jobbat!!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Malin!
   Ja, jag är i en verkligt bra period just nu, vilket gör att det blir svårt att blogga :) Men hellre det än att må dåligt! :)

   Hur har du det? Kram

   Radera
  2. Så skönt att du hartset bra - rätt åt dej! ;-) Lillen har en dålig period m astma, (kanske pollen, kanske infektion) o då jag får sova sämre, mår hela jag sämre tyvärr. Så det är lite slitigt! tack för att du frågar!
   Kram

   Radera
  3. Hej! Tack!

   Ja, jag förstår att du har det lite tufft nu med din pojke, jag följer ju bloggen...jag hoppas att han blir bättre snart! Brukar han vara mycket sjuk?

   Kram

   Radera