fredag 4 maj 2012

Inget psykologbesök

Det blev inget psykologbesök igår. Jag mådde inte alls bra, så jag avbokade tiden. Jag hade ont i magen och mådde lite illa, så jag klarade inte av att gå dit. Jag vet inte vad det var med magen igår, men den var inte bra, och på kvällen hade jag väldigt ont i magen. 


Men jag pratade med min psykolog i telefonen istället. Jag berättade om Frölunda Torg och han sa att det verkligen var bra jobbat av mig, och att jag gick in själv också! Jag berättade då om tankarna jag har angående om det inte riktigt räknas eftersom jag inte ätit nånting innan. Han sa att det var inte konstigt att jag kände så, men att jag inte skulle tänka så! En exponering är en exponering oavsett omständigheter! Jag gjorde något jag inte gjort på väldigt länge, jag gjorde det själv, och det var en utav dom sakerna som stod på "extremt svårt"-kolumnen i min exponeringslista! 


Han säger att jag ställer för hårda krav på mig själv, vilket säkert är sant också. Jag får jobba lite med det, att vara glad över varje exponering och inte se vad som kunde gjorts annorlunda, eller på ett bättre sätt. Förstår ni mig, hehe, blev lite konstigt formulerat? 


Vi bestämde att jag ska jobba på med matexponeringarna fram till nästa gång vi ses, vilket inte blir förren den 16 maj. Jag kan inte gå till honom på torsdag nästa vecka för då åker vi till Värmland! Ska bli såå roligt, men är lite orolig över resan (som alltid). Blir ju 5 timmar i bil på motorväg utan toa, men det gick väldigt bra förra gången vi åkte så jag får hoppas att det går lika bra denna gången! Håll tummarna! 


Idag mår jag bättre i magen! Skönt! 


Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Blir några promenader med Malte och lite städning tror jag. Sen blir det väl bara att softa ikväll!
Lite tråkigt att vädret inte är lika fint idag :(


Kram

4 kommentarer:

 1. Får du också ångest som visar sig som illamående? Det får alltid jag, särskilt när jag ska iväg.. Men det är nog mycket toaletandet och kräkfobin som gör det.
  Jag tog mig till kuratorn igår men hela dagen var jag off för det var ett tungt samtal.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!

   Ja ibland kommer ångesten som illamående....men oftast som orolig mage.
   Ja samtalen med psykolog/kurator kan vara extremt tunga ibland, och ibland väldigt behagliga och avslappnade. Eller hur?

   Hoppas du mår bättre idag?
   Kram Anna

   Radera
  2. Jag är orolig till max idag, vi ska på fotboll och vi räknar med 17 000 på läktarna.. Där snackar vi stor exponering för min del.

   Men jag mår överlag väldigt svajigt, mycket nedstämd

   Kram

   Radera
  3. Hej!

   Hur gick det igår på fotbollen? Hoppas det gick bra såklart!
   Jag hoppas att du snart mår bättre!

   Kram

   Radera