onsdag 23 maj 2012

Tisdagen

Dagen igår började väldigt bra, men slutade sämre.


Jag fick inte i mig nån frukost igår tyvärr, ibland går det bara inte. Men alla andra dagar har jag ätit en macka!


Vi åkte ut för att handla blommor som vi skulle plantera på mammas och pappas altan. Vi åkte till Hornbach på Hisingen för att kolla på krukor. Det gick bra men jag tyckte det var lite jobbigt faktiskt, fick väl en liten känning. Men inget hände, det gick bra. Hittade inga krukor där utan åkte hem till Plantagen i Mölndal istället. Vi köpte krukor och blommor.


Planterade blommarna, det blev jättefint tycker vi! Det var varmt igår!! Puh! 


Vi hade bestämt att vi skulle äta kycklingsallad och vitlöksbröd till middag! Jag åt och en stund efter fick jag fruktansvärda kramper i magen (får det ibland, IBS-tarmen kanske). Det blev kaos i magen och jag fick sitta på toa ett bra tag. Alltså det går inte att förklara den smärtan som blir i magen ibland. Jag får det inte ofta, men det räcker med dom tillfällena jag får det tycker jag! Jag tror att det berodde på vitlöksbröden! Det är ju mycket vitlök i dom bröden och jag kan reagera på vitlök ibland och ibland inte. Nu var det ju så att jag inte hade ätit nåt innan på dagen, och börja med att äta massa vitlök är väl inte så smart (men det är ju så gott). (Har precis fått mens också, kan ju också påverka detta)
När jag får såna kramper så kan jag börja må illa av smärtan, så dom där bröden satt mig upp i halsen sen hela kvällen. Efter ca 2 timmar och några besök på toaletten lugnade det ned sig, men jag mådde fortfarande inte bra. Vaknade vid ett tillfälle inatt av att bröden fortfarande satt uppe i halsen, men jag lyckades somna om. 


Jag mår inte särskilt bra idag heller, men jag har inga kramper eller diarréer iallafall, men jag mår lite "tjuvens" liksom. Hoppas det blir bättre under dagen! Jag åt iallafall en macka till frukost idag!! 


Här kommer bilder på planteringen!                                                  Malte bland blommorna <3

2 kommentarer: