lördag 28 juli 2012

Neo

Just nu är mamma och pappa på väg till Åmål för att möta upp min bror och Neo. Vi ska passa Neo några dagar medan Ola och hans sambo Lina renoverar deras hus och så tänkte vi ge dom lite "egentid". Tanken om att vi skulle hämta hit Neo slog mig i torsdags, jag ringde Ola och frågade och dom tyckte det lät bra. Ska bli jätteroligt att ha honom här! Jag vet inte hur länge det blir, det beror på om han får hemlängtan eller om Ola och Lina kommer längta ihjäl sig efter honom, men det blir säkert 4-5 dagar minst. 


Vi ska gå till Slottskogen, åka till lek och busland, kanske bada om vädret blir bra, och umgås med Johan, Linda och Oskar och Viktor (kusiner). Det kommer bli helt fantastiskt roligt tror jag! Kommer bli väldigt intensivt, han är ganska aktiv Neo, hehe <3
Jag och mamma får sova middag samtidigt som Neo, så vi orkar, hehe.....


Igår åkte jag och mamma och hälsade på en arbetskamrat till henne som bor i Nödinge. Det gick jättebra, kände ingen ångest alls! Jag fikade to m, glass, bullar och melon! Framsteg! Tack A för en trevlig dag!! Får vi göra om! 


Nu regnar det! Vi har varit bortskämda med soligt och varmt nu i några dagar. Blir väldigt tråkigt när det regnar, men bra OS väder, hehe! 


Blir kanske inte så många inlägg dom närmaste dagarna när Neo är här, men jag ska försöka få till ett eller två, hehe......


Kram

2 kommentarer:

  1. Sitter här och funderar på om Neo är en liten pojke eller en hund.... :-/ :-? :-\
    Minns inte vad du skrivit förut. Men det låter onekligen kul!
    Kramar!

    SvaraRadera