måndag 9 juli 2012

Bättre idag

Nu äntligen börjar jag bli bättre! :) Lite hosta fortfarande, men det är ok. Skönt! Har varit hemskt verkligen! Ångesten har börjat lägga sig och idag vågade jag till och med gå till affären utan att vara livrädd för att få en hostattack/ångestattack. Känns bra! 


Blev inga naglar idag så det blir både hundkurs och naglar imon! Två ggr kvar på cirkuskonster nu. Jag tror att vi går en stund på kursen på onsdag innan vi går på begravningen. Kursen börjar ju 11.00, så vi kan stanna till 12.30! Då förlorar vi bara 30 min utav kursen, vilket känns mer ok än att inte gå alls. Begravningen börjar 14.00. 


Jag ser inte alls framemot att gå på begravningen. Men jag känner att jag vill gå ändå, för att hedra min faster. Jag hade ju velat att det kom folk på min begravning. Jag hoppas att jag kommer klara av ceremonin utan alltför mycket ångest. Jag har ju min mamma med som stöd ifall det skulle bli så illa att jag behöver gå ut. Hoppas inte det!


Nu ska jag vila i soffan och kolla på TV.


Kram

2 kommentarer:

 1. Hoppas att du klarar av det! När jag mådde dåligt förra vintern och skulle på begravning sa jag till i förväg att jag bara var med på begravningen och sen inte på fikat efteråt. Det funkade bra. Jag satt långt bak så jag inte behövde känna att nån tittade på mig utan alla tittade ju rakt fram. Och så just att gå fram till kistan ihop med någon är nog jäättebra.
  Massa massa kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Nä, det gick ju inte så bra som jag hade hoppats, men så är det! Jag får ta det....jag var ju iallafall där! Fikat gick bättre, men obehaget var kvar hela tiden.

   Kram

   Radera