fredag 13 juli 2012

Jag vågar inte

Jag vågar inte delta i programmet idag! Jag har varit så nervös och orolig ända sen jag fick reda på detta, och jag känner att ångesten blir för jobbig. Det är inte värt det! Jag har sovit dåligt på nätterna och känslan idag är så stark att jag helst vill slippa. Jag mailade producenten och skrev som jag kände, men erbjöd mig att maila in till programmet istället och berätta litegrann. Jag har inte fått nåt svar ännu, men kanske kommer det ett mail med istället för att jag pratar live. Jag blir så klart besviken på mig själv att jag är så feg, för jag tycker verkligen det är viktigt att lyfta fram detta med panikångest och kbt, och att man faktiskt kan ändra sitt sätt att tänka och leva! 

Men jag måste tänka på mitt eget välbefinnande, och just nu känns detta rätt!

Kram

2 kommentarer:

 1. Med tanke på vad ni ska prata om, så borde producenten förstå. Kanske kan ni ses i en för dig trygg miljö, och spela in ett samtal istället. Då kan du pausa om det behövs, och även få lyssna innan det sänds. Då kan du känna dig helt trygg med att det framställs så som du vill. =)

  Hur du än gör, så känn dig hedrad som fått frågan! =)

  Kram
  G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Hon förstod mig fullt ut och tyckte att jag var modig även när det gällde att säga nej! Vi bestämde att jag skulle skicka ett mail istället och igår lästes det upp i sändningen. Jag är stolt över det och väldigt hedrad av att ha fått frågan. Måste betyda att bloggen är ganska bra....

   Kram

   Radera