onsdag 19 september 2012

Ikea

Idag skulle jag till arken zoo för att skriva på papperen om arbetsträningen,men hon vi skulle träffa var inte där så vi fick boka om mötet till nästa vecka!

Jag åkte med mamma till Ikea idag vid tolv-tiden. Det gick hur bra som helst! Ingen ångestkänning överhuvudtaget! Vi var där i två timmar! Helt fantastiskt! Det måste vara så det känns för "normala" människor när dom handlar! Så skönt att bara gå omkring och kolla på grejer utan en gnutta oro i kroppen! Helt fantastiskt! Jag blev glad när jag kom hem för att allt gått så bra!

Ikväll har jag badat! Så skönt att bli så avslappnad! Nu sitter jag och myser i soffan,har ätit glass med kolasås och ska snart kolla på Dallas :-)
Blir en TV-kväll idag :-)

Kram

4 kommentarer:

 1. Hej! Vi missade Dallas igår :-(
  Vilken känsla att klara Ikea utan ångest! Hejja dejja!
  Vi var också på Ikea för ett tag sen och jag klarade det inte utan ångest. Men man var ju liksom instängd.... skulle köpa soffa och kunde ju inte bara rymma därifrån... Det gick bra tillslut förstås. Tur att det finns toaletter man kan gömma sig på en stund.
  Kram på dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja det var otroligt skönt! Jag har ju verkligen haft problem med IKEA innan så det kändes väldigt skönt att klara det så bra!
   Ja det finns ju många toaletter där :)

   Kram

   Radera
 2. Vad skönt att du inte hade någon ångestkänsla. Just ikea brukar vara jobbigt för mig, det är alltid så mycket folk där och jag känner mig instängd.

  Mysigt med tvkvällar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja det kändes helt underbart! :) Jag har också alltid haft mycket problem med IKEA! Så stort, mycket folk och svårt att smita undan liksom!

   Kram

   Radera