måndag 22 oktober 2012

Paus i bloggen

Var längesedan jag skrev, jag mår för dåligt för att orka blogga nu. Så det blir lite paus i bloggen till jag orkar ta upp det igen!

Tack!
8 kommentarer:

 1. Skickar en kram och en förhoppning om att det vänder till det bättre snart för dej!!! Hoppas att du har bra stöd runt dej just nu!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin!

   Jag hoppas också det! Det är en massa orosmoment nu som gör att jag inte orkar så mycket nu.Me ska kämpa vidare.....
   Jram

   Radera
 2. Det låter inget vidare. Hoppas inget allvarligt hänt, och att du snart känner dig bättre igen!
  Kram
  G
  www.rensapavinden.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Mycket orosmoment nu som är för personliga att skriva om här, men jag hoppas att dom löser sig snart.

   Kram

   Radera
 3. Det var precis detta jag ville försöka få dej att förstå, men det är klart att det är helt omöjligt att förstå innan man själv är där men det gör så ont och är så jobbigt att "gräva djupare" och man tycker man blir sjukare istället men tro mej Anna- det hör bara ihop med att bli friskare. Det måste göra ont och man blir arg och rädd för förändringar som man kanske inte vill göra men vet att man bör göra. och man får ångest och blir förvirrad. tänker på dej, du fixar detta. snart är du på väg upp igen bara du vågar låta dej må dåligt en tid. Puss å kram Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lina!

   Ja jag vet att det är detta du menar...men man förstår det inte innan man själv är där. Sen är det ju det orosmomentet du vet som vi väntar besked om, det blev för mycket liksom! Men jag hoppas att vi får ett positivt besked på måndag och att jag kan släppa det och koncentrerar mig på terapin, annars vet jag inte hur jag kommer klara detta! Kommer bli helt knäckt ifall det skulle vara nåt allvarligt! Jag klarar inte ens av att tänka på det för då kommer tårarna. Jag vill inte skriva om det här på bloggen, är för personligt, men du förstår vad jag menar va?!
   kram

   Radera
 4. Ta paus tills du orkar igen. Ibland måste man liksom samla ihop sig. Jag kollar in då och då och hoppas du kommer tillbaka snart. Gillar att läsa din blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja nu är jag nog snart på gång igen :)
   Tack!
   Kram

   Radera