onsdag 10 oktober 2012

Första dagen på arbetsträningen

Ja idag var det dags för arbetsträningen! Jag var väldigt nervös och orolig igår, hade mycket förväntansoro. Trodde inte att jag skulle kunna sova nånting i natt, men jag sov ganska bra faktiskt. Gick upp strax efter 7.00 och gjorde mig i ordning. Kände mig inte jättenervös idag faktiskt, mest förväntansfull. 

När jag kom dit så gick min handledare igenom lite rutiner och så när det gäller djuren, hur det ska skötas mm. Sedan skulle hon ha möte och jag började göra rent för djuren. Vi har bestämt hon och jag att jag ska vara med djuren när jag är där, känns bäst för mig att vara lite i skymundan nu i början. Vill inte vara ute i butiken ännu. 

Jag bytte spån, gav dom mat och vatten mm. Det finns hamstrar, marsvin, kaniner och fåglar där. Det tog 2,5 h för mig idag och jag var precis klar till 12.00 när jag skulle sluta. Timmarna bara flög iväg....

Så som ni förstår så gick ju allt jättebra! Det var jätteroligt. När jag kom hem fick jag ett sms av min handledare där hon skrev: "Bra jobbat idag Anna!" Det kändes ju väldigt bra! :)
Känner mig glad och stolt över att jag klarade första dagen så bra. 

Varit ute på promenad med Malte i solen nu :)

Nu är jag väldigt trött, och har fått huvudvärk (spännnig som släpper). Blir att vila i soffan nu en stund!

Kram <3

2 kommentarer:

 1. Va härligt att det gick så bra för dig!!
  Var stolt över dig själv nu!

  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja det var roligt att det gick så bra!
   Jag är ganska stolt!

   Kram

   Radera