torsdag 2 augusti 2012

Psykologbesök

Idag var det dags för psykologbesök igen! Dom fyra veckorna gick fort..

Jag berättade vad som hänt under veckorna både positivt och negativt. Jag berättade om min influensa,om panikångesten jag fick i samband med den, om radion, om känslorna och tankarna inför ensamhet och döden.

Vi pratade om att det bara är tre ggr kvar tillsammans sedan får vi se om jag får någon annan,jag ska iallafall be om en ny psykolog. Jag behöver stöd inför processen att flytta hem igen och processen med arbetsträningen. Stora saker som skall hända nu det närmaste.

Dom sista gångerna nu med psykologen kommer vi gå igenom alla mina känslor om att han kommer sluta, det blir en typ av sorgprocess. Han är väldigt betydelsefull för mig så det blir svårt att vara utan honom om ni förstår vad jag menar? Därför ska vi gå igenom detta och ta farväl av varann utan att jag ska känna mig övergiven... Låter väldigt luddigt och konstigt,men ni kanske fattar vad jag menar?

Dessa dagar har varit väldigt intensiva eftersom vi har haft Neo här nu en vecka! Men kul! Imon ska han åka hem! :-(

Jag ska ringa vårdcentralen imon och se om jag får nån tid för att kolla mina öron. Jag fick lock i öronen när jag hade min influensa,och det har inte släppt och nu värker det ganska mycket. Lite orolig för att gå till dr men det är det som måste ske. Har haft detta i en månad nu! Min psykolog sa idag att jag får se det som en exponering! Så jag ska försöka tänka så!

Nu sover Neo så nu blir det tv resten av kvällen sen sängen! Längtar!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar