måndag 6 augusti 2012

Läkarbesök

Jag blev väldigt påverkad av ataraxen igår! Jag blev så oroligt trött och matt. Jag gick och lade mig strax efter nio och somnade nästan direkt! Ställde kl på sju för att ringa doktorn,för att få en tid så fort som möjligt idag. Jag fick en tid vid tio.

Jag kände fortfarande av ataraxen i morse,trött och nån slags tomhetskänsla. Jag tog ingen ny atarax innan dr idag eftersom jag fortfarande kände mig påverkad av den.

Jag var riktigt orolig för läkarbesöket,men det gick bra! Jag hade mamma med mig som stöd! Läkaren kollade öronen med trattar och konstaterade att jag har inflammation i hörselgångarna, som är orsakade av förkylningen jag hade. Hon skrev ut en salva som jag ska använda tre ggr om dagen i en vecka. Ingen penicillin! Jippi! Var ju min största oro! Så läkarbesöket idag gick över förväntan! Så himla skönt! Nu får jag bara hoppas att salvan hjälper! Borde väl känna förbättring inom en nån dag eller två nu!

Jag hade ett möte med min kontaktperson på spira idag. Vi pratade om förslag på arbetsplatser inför min arbetsträning. Jag har några förslag som vi ska kolla upp på onsdag när vi ska träffas igen. Jag har önskemål att arbeta bland djur eller inom pysselverksamhet,tex djuraffär el pysselaffär. Vi får se om det blir nåt av det!

Nu blir det att kolla på OS resten av kvällen,är trött efter påfrestningen med läkarbesök idag...

Kram

2 kommentarer:

 1. Hoppas ni finner något bra ställe för arbetsträningen. Bägge alternativen låter roliga tycker jag :-)
  Och vad bra att det gick så bra hos doktorn!
  Jag funderar på det här med Ataraxen. Jag har ju hört talas om den och att det är en behovsmedicin. Är det mot panikattacker eller mot ångest eller vad är den för?
  Den enda benovsmedicin som jag äter är Sobril, så jag blev lite nyfiken.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag hoppas att det blir inom djuraffär...vi får hålla tummarna.

   Jag tror att ataraxen är till för ångesten, inte när du får en panikattack direkt....men jag vet inte riktigt säkert. Men andra jag känner tar den för ångest, inte direkt panikångesten...

   Sobrilen är nog mer inriktad på panikångesten tror jag...men som sagt jag vet inte säkert....

   Kram

   Radera