tisdag 14 augusti 2012

Känns som jag vunnit en miljon

Senaste veckan har jag varit låg och känt mig ganska rädd, pga detta med att psykologbesöken ska ta slut snart och jag ska stå på egna ben. Har varit kaos i mitt huvud med alla tankar om detta och hur allt ska bli. 

Så när jag satt i väntrummet idag så kände jag mig ganska tom inombords. Visste liksom inte vad jag skulle prata om, allmänt ledsen och tomhetskänsla.

När jag kom in i rummet och satte mig så berättade han för mig att han tänkt lite på vad som sades förra veckan om att terapin snart tar slut osv. Han berättade för mig att om situationen hade varit samma som nu, dvs om han hade jobbat kvar så hade vi inte avslutat terapin nu. Han sa att jag står inför en intressesant, men svår resa nu med tanke på separationen från mamma. Han intygade i det jag sa förra veckan om att jag tyckte att vi har fått en bra kontakt, han och jag. Han förstod min rädsla för att ta steget och flytta hem osv. 

Han sa att han ska starta en egen verksamhet och sedan jobba halvtid på ett annat ställe. Han frågade om jag var intresserad av att följa med honom till något utav dom ställena och fortsätta med min terapi där. Vad tror ni jag svarade? :)

Alltså det går inte att beskriva med ord hur det kändes när han berättade detta. Det kändes som 10 000 ton sten föll från mina axlar! Det kändes som jag vann på lotto eller nåt! Sån lättnad! Det känns helt fantastiskt! 
Jag kan inte fatta vilken tur jag har!? Kan ni fatta? Helt otroligt! 

Så idag efter psykologbesöket har jag levt i nån typ av eufori, ett lyckorus!!! 

Under psykologbesöket idag pratade jag om självkänsla och självförtroende.Jag känner att det hänt nånting inuti! Svårt att förklara, men jag känner mig starkare på nåt vis. Jag känner   att jag hanterar vissa saker på ett annat sätt än jag gjort tidigare, jag tänker igenom konsekvenserna mycket mer noggrant än innan.  Jag tycker att jag behandlar mig själv bättre, jag förminskar inte mig själv längre och tycker faktiskt nu att jag är värd nånting. 

Idag var bästa psykologbesöket ever! :)

Kram


4 kommentarer:

  1. Åh vad härligt! Grattis! Har man väl hittat en bra psykolog ska man hålla hårt i den! :)

    SvaraRadera
  2. Vad glad jag blir att du ska få fortsätta träffa honom, förstår det känns som en miljonvinst!! :)

    SvaraRadera