torsdag 9 augusti 2012

Jag vann

Ja igår blev det verkligen en exponering! En mycket större än jag kunnat tänka mig! 

Så mycket folk som det var på Liseberg igår har det nog aldrig varit när jag varit där förut!

Vi möttes utanför lilla ingången vid 18.30. Redan utanför var det mycket folk och jag kände ett obehag, men jag stod ut och tänkte att jag ger det en chans. Vi gick in och det enda jag såg var huvuden! Ett myller av huvuden! Folk överallt! Började känna ett ännu större obehag och höll hårt i mamma...
Vi gick en bit in i parken, mot Polketten och nån krog/café vid Spökhotellet Gasten. Mycket folk!! Vi hittade ett bord och satte oss där....obehaget satt i och blev lite värre. Jag sa till mig själv att jag skulle ge det 5 min till, 5 min till osv. Kände lite yrsel och lite oro, men efter några djupa andetag (magandning) så släppte det! Jag beställde en Cola och vi satt och pratade och kollade på folk......
Efter ca 2,5 h så bestämde jag och mamma oss för att börja röra på oss. Jag ville spela på lite chokladhjul innan vi åkte hem. Hade inga känningar kvar alls och nu spelade det inte så stor roll att det var jättemycket folk, det bekom mig liksom inte. Skumt att det kan ändras så på bara nån timma! Ångesten spelar en många spratt!

Jag älskar Geisha och vi gick till hjulet, jag spelade en bricka med 5 nummer för 20 kr, näst sista brickan. Mamma spelade sista brickan, så vi hade dom tio sista siffrorna på hjulet.
Vem vann tror ni? Vi!!! Eller rättare sagt mammas bricka! Vi blev så glada att vi skrek och börja hoppa! Stjärnvinst! 2 kg Geisha!!

Vi gick vidare och spelade på några hjul till, vann 2 små rullar Center också :)

Vi åkte hem och var hemma vid 21.00. Fick ju såklart huvudvärk när jag var på väg hem efter all spänning....

Men det var trevligt! Nu är jag glad att jag åkte dit och att jag faktiskt klarade det så bra! Och att det faktiskt var så mycket folk, blev ju en väldigt stor exponering pga det!

Jag vann! I dubbel bemärkelse! :)


                                                                   Våran vinst!!

2 kommentarer:

 1. Wow! Liseberg alltså! LÅter som du klarar vad som helst ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nä jag klarar inte vad som helst.....men jag klarar mycket nu! Känns bra!

   Kram

   Radera