måndag 20 augusti 2012

Lita på sig själv!

Ja, man ska lita på sig själv och sin kropp. Ingen annan vet bättre när något är fel än vad man själv gör!

Jag skrev ett inlägg att jag varit hos doktorn igen pga mina öron,och att jag inte tyckte att inflammationen var borta! Detta var i torsdags, doktorn kollade typ en sekund i varje öra och sa att det inte var något fel. Jag gick därifrån och kände mig ganska dum och hypokondrisk, men litade på henne som man gör på doktorn naturligtvis.

I lördags eftermiddag blev det värre och det började göra riktigt ont i öronen igen, det Kliade och brände. Jag fick panik nästan alltså! Jag tänkte: inte en gång till!

Jag pratade med mamma om det och vi bestämde att vi skulle behandla öronen igen innan jag går tillbaka till doktorn! Jag hade en tub droppar kvar och började behandla öronen i söndags morse. Efter två behandlingar kände jag redan en stor förändring! Slutade klia och brännas,men värkte lite.

Idag är jag nästan symtomfri! Men ska fortsätta behandla några dagar till så att det försvinner helt!

Alltså: jag hade rätt, doktorn hade fel!

Man ska fan lita på sig själv och sin kropp! Ingen annan vet bättre än man själv gör!

2 kommentarer:

 1. Ja absolut ska man lita på sig själv. Jag tycker det är ofta läkare avfärdar med att det inte är nåt. Jag tycker att det är så hemskt. De borde inte ha sån "rutin" på besöken utan ta sig tid ordentligt för varje människa som kommer dit.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja det ska man absolut, och idag fick jag bevisat en än gång att jag ska lyssna till mig själv!
   Jag är fortfarande inte bra i öronen, så jag gick tillbaka till dr idag och jag har fortfarande inflammation i hörselgångarna så jag fick ännu starkare örondroppar, så nu borde ju verkligen försvinna!

   Kram

   Radera