lördag 30 juni 2012

Ingen fest för mig

Ja, här sitter jag i soffan sjuk! Jag som skulle på fest! Så typiskt! Jag har inte sovit så bra inatt, jag har hade jätteont i hals och öron. Somnade efter 3.00, sov väl till 9.00 imorse. 

Jag har jätteont i halsen, huvudet och öronen samt hosta. Det gick bara inte att komma iväg till festen, det är ju inte roligt när man är sjuk. Man kan ju inte slappna av riktigt. Så det blir till att vila upp mig i soffan nu några dagar. Jag hoppas att jag blir bättre snart! När jag blir sjuk så höjs min ångestkurva en del, varför vet jag inte, men det sätter igång en del tankar och oro, därav mer ångest. 

Jag som hade köpt nya kläder till festen! :( Men den blusen kommer nog till användning ändå! Men det är så tråkigt när man har bestämt nåt och sett framemot det, så blir man naturligtvis sjuk! Fy!!

Nu hoppas jag att det är nåt bra på TV ikväll, så jag kan slappa och tröst-äta lite choklad och kakor och sånt gott...

Kram

6 kommentarer:

 1. Åh vad tråkigt att du är sjuk! Just att du skulle på fest också!
  Jag har också lite ångest eller vad man ska säga om min kurator som gått på semester nu. Och ändå har jag ju varit väldigt tveksam till om det gör nån nytta och om jag tycker att det är bra.
  Jag känner fortfarande så att jag inte vet riktigt. Nu ska vi förändra arbetssättet sen efter semestern och knäppt nog gör det mig ännu mer nervös.
  Nåt som hindrar mig när jag är där är också att tiden liksom rinner iväg ocoh jag får panik över att jag inte vet vad som är viktigt att prata om...
  Kram på dej och hoppas du får en fin sommar. ELLer jag kommer ju att kika in här under tiden också förstås. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, det är inte lätt detta med semester när man är så beroende av samtalen. Jag hoppas du blir nöjd när ni byter arbetssätt sen!
   Kram på dig, önskar dig en härlig sommar!

   Kram

   Radera
 2. Trist att du blev sjuk just när du skulle få gå på fest och exponera dig lite. Men hoppas att du blir frisk snart

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!

   Jag har varit jättedålig verkligen, fy vilket hemskt virus jag åkte på! Nu äntligen känner jag att det är på väg att gå över! :)

   Kram

   Radera
 3. Hej. Hittade hit via Åss facebook sida. Jag känner så väl igen mig i allt du skriver här, tankar om döden, ångesten, paniken mm. Har ingen direkt utvecklad agorafobi själv, men har väldigt svårt med befolkade platser som affärer, restauranger fik mm. Hoppas allt går åt rätt håll för dig =) Har en blogg jag med där jag skriver om ångesten, fast jag är usel på att uppdatera den. Går i perioder med långa mellanrum. Men ska försöka bli bättre, är så skönt att skriva av sig och dela tankarna med likasinnade. Kram! // Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tina!
   Vad roligt att du hittade mig! Jag var inne och kollade på din sida och den är ju fantastiskt bra! Verkligen! Den ska jag rekommendera till andra! Det är verkligen skönt att läsa om andra som har samma problem och som man kan känna igen sig i....vi får stötta varandra!

   Kram

   Radera