fredag 15 juni 2012

Kaos

Ja som jag skrev igår så är det verkligen kaos i mitt huvud för tillfället! Min sömn blir väldigt lidande. Igår gick jag och la mig strax efter 23.00. Tankarna snurrade och tårar rann ner för kinderna. Glädjetårar och sorgsna tårar, tankarna gick fram och tillbaka mellan glädje och sorg, tex:
 "Jag har världens bästa vän som alltid ställer upp för mig! Vilken tur att jag har henne!"
"Hur ska det gå när min psykolog slutar, jag tänkte på avskedet och blev ledsen. Jag har blivit lite beroende av honom och hans stöd."
"Vilka underbara brorsöner jag har, tänk om inte dom hade funnits"
"Min underbara mamma, och alla tankar som handlar om henne"
"Min fina lägenhet, kommer jag kunna flytta dit, när isåfall?"
"Min fina familj, som stöttar mig, mina föräldrar, mina bröder, mina svägerskor"


Ja, dessa är bara några av alla tankar jag tänkte, jag tänker på en del annat också men det är för privat så det håller jag för mig själv ett tag. 


Sista gången jag kollade på klockan var den strax innan 2.00, antar att jag somnade sen, för att sedan vakna vid 3.00 av att Malte traskade runt i sängen. Somnade om och sov till 6.00 sen var det kört. Så inatt har det väl blivit sömn i ca 3 timmar bara, vilket gör att jag blir såå trött! Jag blir mentalt trött men också fysiskt trött. 


Men jag hade bestämt att jag skulle träffa min bästa vän Helene idag en stund på förmiddagen. Hon kom och hämtade mig vid 10.30, sen åkte jag hem strax efter 14.00. Vi hade jättemysigt! Jag hade med mig Malte, så vi lekte med honom och Helenes två små flickor. Det behövde jag verkligen! Tack underbara Helene! Du är bäst! 


Ikväll blir det till att kolla på EM! Heja Sverige!!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag tror att alla dessa tankar och funderingar du har är ett tecken på att du mår mkt bättre nu. Att då kommer oxå sorgen över hur jobbigt det har varit och oron för framtiden. Om du förstår hur jag menar? Eller blev de bara flummigt?
  Ta hand om dej och Malte:)

  Kram / J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej J!

   Jag tror som du....säkert en bearbetning i hjärnan som ett tecken på att jag tänker på annat, såsom min lägenhet, mm.
   Ja, sorgen över hur mycket man gått miste om i livet (bitterhet), samt oro för vad som ska hända nu, mm. Jag fattar precis vad du menar! Tack för ditt stöd på mailen, jag gillar verkligen att vi "bollar" tankar och erfarenheter med varandra! ;)
   Många kramar

   Radera