tisdag 25 juni 2013

Överlycklig

Igår åkte vi till Charlottenberg för att hälsa på min bror och hans familj. Äntligen fick vi träffa lilla söta Neira, hon är så fin och så väldigt lik sin underbara storebror ;)

Vi satt och pratade på kvällen och efter en stund så sa Ola att dom ville fråga mig något! Dom frågade om jag ville bli gudmor till både Neo och Neira!! Jag kunde inte ens svara för jag började gråta, mamma och pappa började också gråta!! Haha..
Jag blev helt överlycklig och skakis! Jag blev väldigt rörd och ärad och ska göra mitt absolut bästa för att vara en bra förebild för båda två.

Det betyder så otroligt mycket för mig! Jag har ju inga egna barn och kommer nog inte skaffa några heller, så detta betyder ju otroligt mycket för mig!

Nu är jag gudmor till tre underbara barn! Jag är gudmor till min bästa väns dotter Lisa också! Jag känner mig älskad och rörd över att deras föräldrar utsett mig till gudmor och förebild för deras barn. Jag ska göra mitt absolut bästa och älska dom för evigt.

♥♥♥

4 kommentarer:

 1. Har nu följt din blogg genom dess flera inlägg, och jag vill bara kommentera att jag ser en kamp vars strider du vinner med hjälp av ett stort hjärta. Inspirerande läsning, värdefullt att du delar med dig. //Patrick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Patrick!

   Tack så hemskt mycket för dom fina orden! Tack för att du läser bloggen!
   Anna

   Radera
 2. Åh vad härligt! Jag är också gudmor. Till min systerdotter. Hon är vuxen nu och jag är en tant ;-) men det är en speciell känsla att vara gudmor faktiskt. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marielle

   Ja det är verkligen en ära att vara gudmor och förebild :)

   Kram

   Radera