måndag 3 juni 2013

Arbetsträning

Under tiden när jag mådde så dåligt så la jag tankar om arbetsträning på hyllan ett tag. Jag var ju inte alls redo för nåt och jag mådde alldeles för dåligt för att ens orka engagera mig i nåt annat än mitt välmående. 

När jag var och besökte min bror på hans jobb, (han jobbar på AD Bildelar i Sisjön), så jag till honom att ni får ju städa golvet, (detta var i vintras och massa fotavtryck på deras vita golv), men han sa att dom inte riktigt hinner med det. Då sa jag ; "Då ska jag börja arbetsträna här sen", som ett skämt. Sen grodde den tanken i mig och jag tog upp det med min bror och frågade honom om han skulle tycka det var ok. Det tyckte han och han frågade sin chef och han sa ja. Så efter sommaren så är det tänkt att jag ska börja arbetsträna där! Det känns jättebra! Känner ingen ångest inför det alls, bara glädje faktiskt. Men det är ju för att jag är trygg med min bror och det är enda anledningen till att jag valde den arbetsplatsen, för jag är inte direkt intresserad av bilar och bildelar, haha. Att Johan finns där hela tiden är enda anledningen till att jag börjar arbetsträna nu, jag hade inte klarat en arbetsplats som är helt ny och med nytt folk. Personalen på AD har jag träffat några gånger och alla är jättetrevliga så det känns verkligen jättebra. 

Nu äntligen kanske vinden vänder för mig ;)

4 kommentarer:

 1. Lycka till med arbetsträningen! Det blir ett steg i rätt tiktning och det är viktigt att du också har fått bukt med dina fysiska bekymmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Ja känns som det går åt rätt håll nu!

   Radera
 2. Åh grattis! Det kommer att gå jättebra!

  SvaraRadera