tisdag 2 juli 2013

Dagarna i Värmland

Dagarna i Värmland var fantastiskt mysiga men även jobbiga. Jag hade problem med min mage däruppe. Jag tror det var min IBS som spökade. Jag hade två dagar med hemska kramper och diarréer. Det var inte alls roligt, och jag blir väldigt påverkad i psyket när min mage krånglar så, jag får ännu mer ångest och det blir jobbigt.

Men bortifrån det så hade vi härliga dagar med Neo och lilla Neira, jag tog varje chans jag fick  att "lukta" bebis :)
Det var inte så fint väder tyvärr, men vi fick några timmar ute i trädgården ändå med lek och lite grillat. 

På söndag hämtar vi hem Neo, så ska han stanna här i drygt en vecka. Ska bli jättehärligt, han är så go och rolig. Så nu får jag vila upp mig denna vecka, för nästa lär bli intensiv ;) <3

Idag är det begravning för en släkting, jag har efter många turer fram och tillbaka beslutat mig för att inte gå på den. Jag vill så gärna och jag har alltid gått på alla begravningar, men jag känner att jag inte riktigt klarar av det idag. Jag har ju väldiga problem med tankar om döden som jag jobbar med i min terapi. Jag vill inte sitta där och behöva gå ut från begravningen pga att jag får en panikattack. Då är det bättre att jag stannar hemma. Jag har bett min mamma att hon ska lägga en blomma på kistan från mig, då är jag ju ändå delaktig på något sätt, vilket känns bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar