torsdag 29 november 2012

Tapetserat hemma

Förra helgen tapetserade Sanna och jag fondväggar hemma hos mig! Det blev verkligen jättebra, jag är jättenöjd! Känns bra med en förändring där hemma, jag möblerade om lite också, så nu känns lägenheten som en helt annan nästan. Detta gjorde jag för att det ska bli lättare för mig att flytta hem sen, att det känns nytt och att det har blivit en förändring. 
Steget att flytta hem är fortfarande gigantiskt och jag känner mig inte redo ännu, men snart hoppas jag. Tack Sanna för att du gjorde det så fint hos mig! <3<3

Igår var jag på Plantagen och handlade med mamma, sedan på kvällen åkte jag hem till Sanna och kollade på film och pratade. Var mysigt....

I måndags var jag och klippte mig och slingade håret, blev väldigt nöjd. I tisdags var jag och gjorde naglarna, dom blev riktigt coola.

Så denna vecka har det varit ganska mycket....

Imon ska jag nog till Liseberg med mamma och pappa, det är så mysigt där i juletid.

Kram

2 kommentarer:

 1. Låter häftigt med Liseberg! Jag tycker du har kommit så långt i din utveckling. Jag undviker en massa ställen som jag inte klarar av alls.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Det är väldigt fint på Liseberg nu i juletid. Det är konstigt men jag har alltid känt mig trygg på Liseberg, har aldrig fått panik där (fast nära en gång när det var väldigt mycket folk). Så jag tror jag klarar att gå dit imon, finns ju massa toaletter där :-)
   Jag undviker också platser fortfarande tyvärr, men det är bara att fortsätta kämpa och exponera oss :-)
   Kram

   Radera