måndag 12 november 2012

Ont i halsen

Jag fattar inte vad/vem som straffar mig!

Jag har varit sjuk nästan konstant sedan i somras! Började med mitt förkylningsvirus jag hade i somras, strax efter det började problemen med öronen som varade i över 1 månad. När det hade blivit bättre, tog det väl en vecka sen började tandvärken som nu spökat i ca 1 månad, och fortfarande inte är riktigt bra. 

Idag kom det halsonda! Alltså säkert en förkylning på gång! Jag tror inte jag orkar mer snart alltså! Hur mycket oflyt kan man ha?? Fy!

:( :(

6 kommentarer:

 1. Hej Anna,

  Jag råkade halka in på din blogg när jag sökte på Google efter bilder på körsång :) Jag ser att du kämpar med ångest, fobier och panikattacker. Själv har jag i perioder lidit av olika former av ångest, på senare år framförallt panikångest. Jag vet hur hemsk jobbigt det är och vilken energi det tar. Jag ville därför bara passa på att tipsa om en bok som jag fick tag på när jag mådde som sämst och som helt blev vändpunkten på min ångest. ”Befriad från ångest” av Lucinda Bassett. Jag kan verkligen rekommendera den boken!! Vet inte om du redan har läst den? Men för mig har den varit avgörande för att jag ska må bra. Jag tar fram den då och då när jag ”trillar dit” igen för att få tankarna på rätt spår och komma ur ångestsvackor. Om jag jobbar med mina tankar, sover bra och äter rätt så har jag i princip aldrig ångest längre. Lycka till och hoppas att du blir frisk!

  Mvh Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia!

   Vad roligt att du hamnade här! Jag har den boken och har till och med skrivit ett inlägg om den här på bloggen. Jag har under min KBT-terapi arbetat med en annan bok som heter ""Ingen Panik", också en jättebra självhjälpsbok! Den och min psykolog hjälpte mig bli fri från panikångesten.
   Skönt att du mår bättre, jag har en bit kvar på min resa...
   Kram Anna

   Radera
 2. Usch vad jobbigt! Stackars dig! Kanske nästa år blir helt fritt från sjukdomar när du nu har haft så mycket detta år.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen det! Fy, hemskt har det varit!

   Kram

   Radera
 3. Jo då, visst orkar du. Du får ett gäng kramar på vägen.

  SvaraRadera