fredag 25 januari 2013

Tandläkarbesök och psykologbesök

Igår var jag först hos tandläkaren för att kolla på min tand som börjat strula igen. Hon kollade och lade på en plastmassa, som hon gjorde för en månad sedan. Den hjälpte ju en månad iallafall. Men det är problem med den tanden och dom kan inte göra mer, så hon skickade en remiss till en specialist så får jag göra en smärtutredning och se om det finns nåt att göra åt den. Jag vill ju dra ut den bara, men det gör dom tydligen inte sa hon. Men vaddå? Det är väl ändå jag som bestämmer över mina tänder och min tandvärk, eller?? 
Jag har fortfarande ont i tanden, men det kan ju bero på att hon var där och grejade igår, så jag ska ge det en dag till och se om det blir bättre. Annars vet jag inte vad jag gör alltså?! Ska jag gå med tandvärk ända till jag kommer till specialisten? Kan ju ta hur lång tid som helst!!! :(

På kvällen åkte jag in till stan för mitt psykologbesök. Det var några veckor sedan jag var där nu. Vi pratade om och analyserade min panikattack jag fick i bilkön. Verkar som jag kan hantera paniken bättre nu eftersom jag inte fick lika många fysiska symtom som jag fått innan. Jag mådde bara illa och grät hysteriskt, men ingen magont, pulshöjning, mm.
Vi pratade också om SPIRA och att jag inte känner mig redo för arbetsträning. Vi pratade om min matsituation och vi bestämde att jag ska börja med matexponeringar nu. Läskigt!
Jag äter ju aldrig innan jag ska iväg nånstans, på möten tex. Det är inte bra, det blir ju att jag äter min första måltid vid 14.00-15.00 tiden, eller ibland ännu senare. Det är ju inte ok!
Ska lägga upp ett matexponeringsschema nu i dagarna här.

Sedan pratade vi om mina tankar, min trötthet, att det är kaos i huvudet, att jag inte kan sortera mina tankar, osv. Jag har en del att jobba på.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar