tisdag 29 januari 2013

Tanden som prövar mitt psyke

Ja, jag antar att mitt psyke ska prövas ytterligare lite till :(

Jag var hos tandläkaren i torsdags, men det hon gjorde denna gången hjälpte ingenting :(
Hon ska ju skicka en remiss till en specialist och jag har ju ingen aning om hur lång tid det tar innan jag kommer dit. Men är vårdgarantin 3 månader? Så förhoppningsvis inom 3 månader får jag komma dit då. Jag blir snart knäckt av den här tanden och vet inte hur länge till jag kommer orka gå och ha ont! Jag har redan haft ont så länge, och den värken påverkar mig hela tiden, i allt jag gör. Den moler hela tiden, ständigt obehag och värk. Jag känner att jag har väldigt nära till gråt nu om det inte blir bättre snart, och det verkar det ju inte bli :(

Den enda tiden jag inte känner av det är när jag sover! Men jag kan ju inte sova hela dagarna! Men jag skulle så gärna vilja, för då har jag inte ont! 

Jag känner att mitt allmäntillstånd blir sämre för varje dag som går nu pga detta. Jag blir mer och mer deprimerad. Jag försöker hela tiden tänka på annat, men smärtan försvinner ändå inte. Varför jag? Jag tycker att jag har tillräckligt att kämpa med ändå? Jag behöver inte mer nu! Jag vill inte mer nu! Varför???

Hur mycket mer skit ska jag orka ta itu med? 

Ni kanske tänker: " klaga över lite tandvärk", men tandvärk är det värsta som finns! Och speciellt när man haft ont i flera månader, och när dom inte kan göra nåt åt det, utan man blir skickad till en specialist för smärtutredning och sen en process att fixa felet. Och vad kommer det att kosta? Som sjukskriven har man ju massa pengar!? NOT! Vilket gör att jag måste låna pengar av mina föräldrar som jag antagligen aldrig kommer att kunna betala tillbaka :(  Då känns livet riktigt surt! Så ja, nu SUGER livet rejält! Detta året började lika kasst som förra året slutade :(
4 kommentarer:

 1. Å stackars dig! Hoppas tiden går fort nu.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marielle!

   Ja det hoppas jag med, verkligen!
   Tack.

   Kram

   Radera
 2. har också tandvärk justnu haft i 1 månad, och väntar på tandläkar tid förrens onsdag. fyfan hatar tandvärk gör helvete ont.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Ja fy för tandvärk....
   Hur gick det för dig??

   Kram

   Radera