torsdag 9 maj 2013

Värmland

Ja i fredags åkte vi till Värmland igen :)

Jag tog 7 ml Atarax och resan gick hur bra som helst.....var trött av Ataraxen och orkade inte känna någon oro eller ångest. Tacka vet jag Atarax :) Mirakelmedicin :)

Var många exponeringar dom dagarna, först Ullared sedan resa till Värmland. Stolt över att jag klarat det så bra :)

Vi hade jättefint väder uppe i Värmland så vi grillade, gick på Loppis och var ute i trädgården hela dagarna. Helt underbart! Neo var förkyld, men hade ingen feber så han var pigg och alert ;) Dagarna går så fort däruppe ;( 
När vi åkte hem  onsdags så blev jag ledsen när jag kramade Neo hej då, han ville inte att vi skulle åka hem och det gjorde ont i hjärtat att åka ifrån honom. Som tur är så kommer han snart ner till oss för att bo en vecka :) Lina och Ola ska ha en bebis nu i slutet av maj och vi ska passa Neo litegrann. Ska bli jätteroligt :)

Igår närvi åkte hem tog jag Atarax, nu 10 ml (20mg), jag tyckte inte 7 ml räckte denna gången. Haha, jag var helt slut i bilen, var så trött!! När vi skulle ha kissepaus fick mamma hålla i mig för jag var helt matt i benen, skakis, haha.

Jag åt inget innan vi åkte från Ola (som vanligt), men jag började bli hungrig redan en timma efter vi börjat åka. Köpte Ballerina-kakor som jag skulle ha lite senare på vägen närmare hem, men jag kunde inte låta bli så jag tog två kakor! Det gick bra! Men jag var lite orolig att magen skulle sätta igång, men Ataraxen hjälpte mig slappna av. När vi åkt halvvägs så tog pappa och mamma en korv och bröd. Jag var ju jättehungrig men vågade inte äta. Men jag tog en liten tugga korv av mamma faktiskt ;) Det gick också bra, inga problem med magen.

När vi hade ca 40 min hem började jag äta Mamma Scan köttbullar (brukar göra det när jag närmar mig hem). Då var jag hungrig! Tog en korv och bröd i Gatuköket som ligger några minuter hemifrån också. :)
Denna resa har jag ätit mer än jag nånsin brukar göra när jag åker bil så länge :)
Blir roligt att berätta detta för min psykolog imon :)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar